23 червня 2015 00:15
2

Секторы ультрас будут отгорожены железным забором

На странице Ультрас "Динамо" в facebook появилась информация относительно мер безопасности на матчах, которые будут проводится на НСК "Олимпийский".

Після фіналу Кубку України лише лінивий не говорив про післяматчевий забіг на поле і в пресі почали з’являтись різного роду пропозиції як захистити футболістів від радості своїх вболівальників, починаючи від ровів з крокодилами і закінчуючи поверненням беркуту на стадіон. Минулої п’ятниці відбулась зустріч між представниками Федерації футболу, ФК "Динамо" Київ, службою безпеки НСК "Олімпійський" та Ультрас Динамо, на якій було розглянуто всі причини того, що сталось після матчу, а також обговорено способи вирішення проблеми, які влаштували б усі сторони.

Було погоджено наступні моменти:

1. Cектори Ультрас Динамо будуть відгороджені від решти секторів з обох боків. Іншими словами між секторами 45 і 47 з’явиться такий самий паркан, як на секторі 39. Крім того паркан з 39-го сектору буде перенесено в прохід між секторами 39 і 41. Отже, повністю нашими будуть три сектори - 41, 43 і 45, ми на них здійснюємо продаж абонементів і єврокубкових квитків.

2. На матчах підвищеної небезпеки (єврокубки, ігри з Шахтарем, фінали і т.д.) на бігових доріжках перед нашими секторами будуть встановлюватись захисні бар’єри, щось подібне до того, що було в чемпіонському матчі проти Дніпра.

Також буде проведено ряд заходів на решті секторів, але нас це по суті не стосується.

Добавить к решеткам именные билеты в эти сектора - и будет порядок.
Вариант "Ров с крокодилами" - мне нравится больше....