27 травня 2015 11:23

Чачуа: "Будет двойная мотивация на "Шахтер"

Півзахисник львівських «Карпат» Амбросій Чачуа поспілкувався з прес-службою клубу перед останнім матчем чемпіонату проти донецького «Шахтаря». Молодий півзахисник розповів про зустріч минулого туру проти «Динамо» та запевнив, що на «гірників» буде подвійна мотивація.

«Я вважаю, що ми провели хороший матч проти «Динамо», на пристойних швидкостях. Дуже організовано зіграли в обороні, вдавалися непогані контратаки, не боялися накривати «Динамо» на їхній половині поля, а це призводило до того, що суперник просто виносив м’яча в аут. Взагалі, ця гра принесе нам багато користі і досвіду. Сподіваюся, що й уболівальників ми потішили, якщо не результатом, то грою. Ми б хотіли, щоб на наші матчі, щонайменше, стільки ж глядачів ходило, це дуже надихає».

«Я переконую, що у нас буде подвійна мотивація на «гірників». «Шахтар» дуже хороша команда і кожен наш гравець спробує показати свої сили на фоні суперника. Будемо віддаватися на 200 % заради отримання позитивного результату. Ми зробимо все, щоб уболівальникам було ні в чому нам дорікнути. Чи сили після «Динамо» залишилися? Звичайно. За пару днів ми відновимося, наберемося сил і енергії», - розповів Чачуа офіційному сайту «Карпат».