25 травня 2015 11:33

Денис МИРОШНИЧЕНКО: "Хорошо, что "Динамо" приехало основным составом"

Після матчу проти київського «Динамо» захисник «Карпат» Денис Мірошніченко поділився своїми враженнями від поєдинку. 

«Проти «Динамо» було дуже важко грати, адже ця команда вже стала чемпіоном і привезла до Львова весь основний склад. Зважаючи на це, для нашої команди матч проти «Динамо» був дуже цікавим. Звичайно, ми хотіли виграти і зробили для цього все можливе – був цікавий футбол, напруження на полі тривало до останньої секунди. Запевняю уболівальників, що усі наші гравці старалися і залишили на полі всі сили. Думаю, в цьому плані нам ніхто не дорікне». 

«Звичайно, добре, що «Динамо» до нас приїхало в бойовому складі. Кожен такий матч приносить досвід нашій команді. Лише так в майбутньому можна добитися успіху – коли граєш проти сильних і класних команд». 

«Сезон, що закінчується доволі унікальний для мене, адже вперше я провів у складі всі матчі. Два роки тому зіграв 10 поєдинків, торік – 11. Було непросто, але я отримав хороший досвід, у кожному матчі брав для себе щось нове і цікаве. Дуже приємно, що тренери мені довіряють. Підсумки? Їх краще нехай роблять тренери, керівники клубу та уболівальники» – підсумував Денис Мірошніченко.