22 травня 2015 16:36

Матч "Карпаты" - "Динамо" посетят украинские и американские военные

Близько трьохсот українських та американських військових, які зараз проходять навчання на Яворівському полігоні знову відвідають футбольний матч львівських «Карпат», цього разу проти київського «Динамо». Нагадаємо, у попередньому домашньому поєдинку, на стадіон «Україна» завітала велика кількість військовослужбовців з України та США, які зараз, на Яворівському полігоні зараз проходять спільні навчання «Fearless Guardian – 2015». 

Метою цих навчань є підготовка підрозділів Національної гвардії України до виконання службово-бойових завдання за зразком сил НАТО. У навчаннях залучені два підрозділи Національної гвардії України та повітряно-десантна бригада командування Сухопутних військ ЗС США в Європі.

Воякам сподобалася гра «Карпат» проти «Чорноморця». Зокрема, американський військовий, сержант Джекі Макнайт розповів про свої враження: «Футбольний матч був захоплюючим. Я вважаю, що відвідини стадіону стали для нас сильним стимулом для створення позитивного морального клімату серед десантників 173-ї повітрянодесантної бригади США та військовослужбовців Національної гвардії України. Завдяки цьому матчу я побачив, як проходить спортивне життя в Україні. Військовослужбовці Національної гвардії України поділилися з нами деякими зі своїх «кричалок». Це було весело і допомогло нам налагодити діалог та взаєморозуміння з самого початку наших навчань. Якщо буде можливість, то я обов’язково відвідав би футбольний матч знову».

Нагадаємо, що матч між «Карпатами» та «Динамо» розпочнеться в неділю, о 19:30 на стадіоні «Україна».