14 травня 2015 19:28
1

Руне Педерсен позитивно оценил систему арбитража Украины

Протягом двох днів, 12-13 травня, ФФУ приймала Комісію УЄФА з Конвенції арбітражу у складі спеціаліста з Конвенції Руне Педерсена та менеджера УЄФА з розвитку арбітражу Мігеля Соліса Васкеса. Вони інспектували відповідність системи арбітражу України діючим стандартам. З членами і співробітниками Комітету арбітрів, спеціалістами арбітражу та українськими рефері були проведені індивідуальні бесіди.

З гостями УЄФА зустрівся особисто президент Федерації футболу України Андрій Павелко. Він запевнив, що вирішення проблем арбітражу будуть серед пріоритетних завдань нової адміністрації ФФУ.

У свою чергу, за підсумками візиту, Комісія високо оцінила прогрес України за останні роки. Особливо гості залишились задоволеними проектом національної школи футбольного арбітра, котру очолює екс-арбітр ФІФА Ігор Іщенко.

За результатами інспекції, візитери виокремили моменти, які потрібно вдосконалювати. Про це буде повідомлено у офіційному листі після розгляду звіту Комісії УЄФА з Конвенції арбітражу на початку червня.

Нагадаємо, що ФФУ вступила у Конвенцію арбітражу у січні 2011 року. Нинішній візит мав оціночний характер, відповідно до вимог Конвенції.

Никогда не забуду эту ГНИДУ,которая уничтожила нас с хорватами и не пустила на ЧМ 1998. Аж настроение испортилось,только его вспомнил..(( С..ка!