10 травня 2015 11:58

Руслан БИДНЕНКО: "Думаю, что Реброву сейчас не нужно экспериментировать"

Экс-полузащитник "Динамо" Руслан Бидненко поделился своим мнением относительно сегодняшнего матча "Металлург" Д - "Динамо".

- "Металург" буде битися. Щоб показати, що він команда. Дехто, не виключено, захоче сподобатися тренерам суперника і заслужити запрошення. Хоча вперед бігтимуть найперше динамівці. У киян добре поставлена гра, вони будуть нагнітати і створювати моменти. Та "Металург" до своїх володінь теж не притиснеться. У донеччан попереду грають хороші майстри, здатні використати найменшу похибку в обороні суперника.

Безперечно, "Металургу" не вистачатиме Чечера та Морозюка. В’ячеслав керує обороною і дуже ефективний при виконанні стандартних положень поблизу воріт суперника. Микола додає діям команди швидкості, може повести партнерів за собою. Втім, у резерві в "Металурга" вдосталь футболістів, здатних замінити лідерів.

Думаю, "Динамо" переможе 2:1. Реброву зараз не треба експериментувати. Він виставить усіх найсильніших. А що хтось отримає попередження і пропустить матч з "Дніпром"? Для киян то не проблема, адже лава запасних у них дуже довга.