9 травня 2015 14:51
25

Хлебас оформил дубль в ворота "Шахтера"!

В матче 23-го тура чемпионата Украины "Говерла" - "Шахтер", который в эти минуты проходит в Ужгороде, по состоянию на 60-ю минуту счет 3:3. У "Говерлы" забивали арендованные динамовцы - дубль на счету Хлебаса, еще один мяч забил Мякушко.

А Мякушко какой гол забил? Пол Шахтера обыграл человек! Я вообще не пойму Реброва если летом они не будут в основе. Они там с нытиком МБокани носятся, а под носом свои Марадонны пылятся.
отпраздновал др)))
На сайті уа футбол десь перешкалило за сотню коментарів по цій грі, але ні один бот не згадує про Хльобаса та Мякушко.
Судя по всему,забивали,забивают,и забивать...будут?
Мякушко і Хлебас, шановні, наше майбутнє) і я цим пишаюсь)
Аплодирую стоя - Мякушко! хлопчик один сделал защиту Шахты три раза, последний гол вообще "мессистайл" (конечно настрой горняков был шапкозакидательским, но..) Не понравился Коваль.
Мякушко фактично 2 гольові паси(уодин удар з добиванням Хльобаса) і прекрасний гол. Не треба забувати, що він їм забивав і в першому колі, прекрасно показав себе на зборах. Схоже в нас зявилася нова повноцінна бойова одиниця з височезної швидкістю та філігранною технікою.
Хлебас молодец без вопросов! Только бы не остановился он сильнее Кравца! Но Мякушко вообще красавец! У него арсенал действий больше чем у Коноплянки и Ярмолы!И техника на высоте!!!
Хльобас може стати основним форвардом, але для цього потрібні час і довіра тренера. Він мені чимось реброва нагадує) він вписався б в ДК якщо б ми грали 4-4-2, хоча про це ще рано говорити
Я вже думав про зміну Мбокані. Навіть якщо Д"ємерсі зіграє ще сезон, йому буде 31 рік. Упевнений, що його кращі роки вже позаду. Замінити молодим Хльобасом? Не потрібні гроші, адаптація і т. ін. Плюси очевидні. А мінуси? Чи буде Хльобас рівноцінною заміною?