24 квітня 2015 12:30

Андрей ВОРОБЕЙ: "Мне кажется, что Ленс не симулировал"

Екс-гравець дніпропетровського "Дніпра" та національної збірної України Андрій Воробей в інтерв’ю "Футбол 24" поділився враженнями від виступу наших клубів у Лізі Європи. 

Нагадаємо, що "Динамо" практично без шансів програло "Фіорентині" 0:2, а "Дніпро" переміг "Брюгге" 1:0 і вийшов у півфінал Ліги Європи.

- Андрію, найперше про вилучення Ленса. Друга жовта картка була справедливою?

- Мені здалося,що на Ленсові було порушення, він не симулював. Тому суддя показав жовту не в ту сторону.

- Взагалі, що скажете про матч "Фіорентина" - "Динамо"?

- Не сказав би, що матч мені сподобався, були ігри і кращі. В принципі, "Динамо" проявило характер. Навіть граючи у меншості, в кінці матчу у них було 2-3 моменти для того, аби зрівняти рахунок. Потрібно віддати киянам належне. У них по ходу Ліги Європи були не найслабші суперники, у цьому році "Динамо" в єврокубках добре виступило.

- А як стосовно "Дніпра"? Це сенсація, просто несподіванка чи, зважаючи на суперників, усе прогнозовано?

- Для мене – це не сподіванка. "Дніпро" у цьому році спіймав гру, не сподівався, що вони так далеко зайдуть в Лізі Європи. На груповому етапі у них не усе виходило, але з часом гра налагодилася. Звісно, суперники були не топ-рівня, але "Брюгге" є "Брюгге". Й "Дніпро" по ділу виграв і приємно здивував.

- У півфіналі Ліги Європи також "Неаполь", "Фіорентина" та "Севілья". Хто із цих команд є бажанішим суперником для "Дніпра"?

- "Севілья"… В українських клубів із італійцями погана статистика ігор, нам з ними не таланить. Тому краще грати про іспанців. Хоча, якщо "Дніпро" обіграє "Фіорентину", то уся Україна аплодуватиме дніпропетровцям.