31 березня 2015 12:33

Леонид БУРЯК: "Если честно, то ситуация у сборной Украины неприятная"

Екс-тренер національної збірної України Леонід Буряк в інтерв’ю "Футболу 24" поділився очікуваннями від сьогоднішнього спарингу "синьо-жовтих" із латвійцями. 

- Спаринг зараз дуже потрібний, - каже Леонід Йосипович. – Наставникам потрібно визначитися із резервом, хто може підсилити команду. Адже права на помилку у нашої збірної немає і потрібно випробувати гравців.

- Зважаючи на гру із іспанцями, склад збірної України потребує коректив?

- У товариській грі потрібно визначитися із найближчим резервом. Для цього і проводять спаринги. Звісно, хотілося би сильнішого суперника. Але зараз усі уміють грати футбол, і, якщо латвійці відбирають очки в чехів, то, значить, команда непроста.

- Як взагалі оціните шанси українців посісти в групі друге місце?

- Як на мене, про друге місце говорити не варто, хіба про третє. Сьогодні іспанці, словаки проводитимуть не найскладніші ігри і підуть у відрив. Останні три матчі ми проводимо проти Словаччини, Македонії та Іспанії. Тому, якщо об’єктивно, ситуація у нас неприємна.

- Розчаровані таким результатом?

- Безперечно… Усі ми переживаємо за збірну України, бажаємо їй виходу на Євро-2016. Але втрати очок, поразка у грі проти Словаччини… Прикро. Хоча у житті немає нічого не можливого. Потрібно визначитися із найближчим резервом, а потім уже думати про наступні відбіркові ігри.

Розмовляв Василь Винниківський