30 березня 2015 19:29

Сборная Украины провела тренировку на "Арене Львов" (+ФОТО)

У понеділок, 30 березня, національна збірна команда України провела відкрите тренування на полі «Арени Львів» у Львові напередодні товариського матчу із командою Латвії.

Спочатку о 17:30 в конференц-залі стадіону відбулась прес-конференція головного тренера збірної Михайла Фоменка з представниками ЗМІ.

Через півгодини футболісти української збірної вийшли на смарагдовий газон «Арени Львів», попередньо протягом 15 хвилин поспілкувавшись із представниками ЗМІ з приводу майбутньої гри національної команди зі збірною Латвії. Футболісти були у чудовому настрої та випромінювали оптимізм відносно завтрашнього спарингу, не в останню чергу – через День народження ветерана команди Анатолія Тимощука, якому сьогодні виповнилося 36 років.

Порадувала національну команду і львівська погода: дощ, який йшов майже усю першу половину дня, припинився, і на «Арені Львів» встановилися досить комфортні умови для тренування.

Після цього розпочалось відкрите тренування команди, у якому взяли участь усі викликані Михайлом Фоменком гравці національної збірної, окрім гравців дніпропетровського «Дніпра» Романа Зозулі та Руслана Ротаня, які повернулися до розташування клубу. Крім того, захиснику збірної Микиті Бурді було встановлено діагноз "гострий флегматозний апендицит", а футболіста нагально прооперовано. До того ж, під питанням знаходиться участь у завтрашньому матчі і його партнера по команді Євгена Хачеріді через пошкодження, яке він отримав у грі відбору Євро-2016 із іспанцями.

На початку тренування футболісти присвятили розігріву, пробігши декілька кіл навколо арени, після чого розім’яли м’язи. Згодом «збірники» розділилися на групи по два гравці та виконували вправи з м’ячем, у дотик доставляючи «сферу» партнеру. Воротарі традиційно тренувались окремо. Другу частину тренувальної сесії команда присвятила двухсторонці.

 Нагадаємо, 31-го березня відбудеться товариський матч між збірними України та Латвії. Контрольна гра пройде на «Арені Львів» у Львові і розпочнеться о 21:00 за київським часом.