27 березня 2015 00:06

Сборная Украины провела тренировку на стадионе "Рамон Санчес Писхуан"

У четвер, 26 березня,  національна збірна команда України провела відкрите тренування на полі «Рамон Санчес Пісхуан» у Севільї напередодні матчу відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року зі збірною Іспанії.

 Спочатку о 19:30 за місцевим часом в конференц-залі стадіону відбулась прес-конференція головного тренера збірної Михайла Фоменка з представниками ЗМІ.
 
Після цього, о 20:00, розпочалось відкрите тренування команди, у якому взяли участь усі викликані Михайлом Фоменком гравці національної збірної, окрім Сергія Сидорчука. Нагадаємо, півзахисник київського «Динамо» завчасно поїхав з табору збірної через травму, а замість нього виклик до національної команди отримав його одноклубник Сергій Рибалка.
 
На початку тренування футболісти розділилися на групи по два гравці та виконували вправи з м’ячем, у дотик доставляючи «плямистого» партнеру. Після цього збірники розім’яли м’язи та приділили час швидкісним біговим заняттям. Воротарі традиційно тренувались окремо. Другу частину тренувальної сесії команда присвятила двухсторонці.