5 березня 2015 09:40

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "Расслбаляться рано"

 

Нападник «Динамо» Андрій Ярмоленко високо оцінив гру команди у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України проти луганської «Зорі» (2:1).

- Доволі важка гра, перш за все через погодні умови – все ж таки, не дуже комфортно грати, коли йде снігопад. Але, загалом, перший тайм для нас склався вдало, вдалося забити два м’ячі. Після перерви, напевно, дещо розслабилися, що доволі швидко зіграло з нами злий жарт, але вчасно схаменулися та довели матч до перемоги.

- Чи тримали подумки осінній матч із «Зорею», коли тут же, на «Славутич-Арені», зіграли внічию, пропустивши м’яч на останній компенсованій хвилині?

- Звичайно, ми добре запам’ятали той поєдинок, який залишив нас без двох важливих турнірних очок. Саме тому сьогодні наприкінці матчу всі хлопці діяли зібрано, оскільки виконавши величезний обсяг роботи, не хотілося втрачати перемогу, яка була у нас у кишені.

- Чи можна сказати, що Денис Гармаш повернувся?

- Звичайно, ви же бачили його сьогодні на полі (посміхається). Дуже добре, що він знову з нами. Будемо сподіватися, що наслідки його травми залишилися в минулому, адже це дуже важливий гравець для команди.

- Перевага після першого поєдинку дозволить легше почуватися в матчі-відповіді?

- Як на мене, як для виїзної кубкової гри, це дуже непоганий результат. Але розслаблятися зарано, адже доля путівки до півфіналу буде вирішуватися в Києві.