27 лютого 2015 12:49

Игорь МОСИЙЧУК: "Французские фаны, приверженцы Ле Пен, развернули на стадионе плакат "Крым - это Россия"

Народный депутат Украины от Радикальной партии Игорь Мосийчук на своей странице в Facebook поделился своим видением причин инцидента, который произошел во время вчерашнего матча 1/16 Лиги Европы между "Динамо" и "Генгамом", когда на одном из секторов НСК "Олимпийский" начались беспорядки среди болельщиков.

"Сьогодні в Києві був футбол. Наше Київське Динамо декласувало французький Генгам з рахунком 3:1. Звичайно всі фанати радіють перемозі.

Але на жаль на стадіоні не обійшлось без прикрих інцидентів. Французькі вболівальники, прихильники Марі Лепен, яка давно знаходиться на утриманні російського Газпрому, розгорнули банер з написом "Крим - це Росія". Звісно, що Динамівські ультрас, багато з яких воювало і воює з російським окупантом на сході країни, не змогли не відреагувати на таку неповагу з боку російських найманців, які були присутні серед французьких вболівальників. Виникла сутичка, суддя навіть перервав матч.

Французів вивели за межі стадіону, а трьох динамівських ультрас, серед яких один неповнолітній, затримано міліцією. Наразі нам невідомо, де перебувають затримані. В зв'язку з цим звертаюсь до Міністра внутрішніх справи Арсена Авакова з вимогою негайно звільнити українських патріотів затриманих на стадіоні", - написал Мосийчук.