26 лютого 2015 16:44

Ультрас "Динамо": Сейчас не время для анархии

Ультрас киевского "Динамо" на своей официальной странице в Facebook предостерегли болельщиков касательно беспорядков на трибунах.

"Сьогодні офіційно стартує футбольний сезон 2015 року в Києві. З цього приводу хотілося б сказати декілька слів.

По-перше - не забувайте про інформацію стосовно сьогоднішнього матчу.

Окремо хотілося б зазначити, що в країні дуже важка ситуація і стадіони - місця підвищеного ризику. Отже для всіх нас це означає те, що ми повинні бути по максимуму організовані, згуртовані, уважні до того, що відбувається поруч з кожним з нас на трибуні. Зараз - не час для "анархії" на трибуні, алко-веселощів та інших подібних проявів.

По-друге. ГОЛОВНЕ. В країні продовжується війна, на сході Україні воюють наші брати, друзі, батьки... серед них чимало наших побратимів - фанатів Динамо Київ. Ми постійно намагаємося їм допомагати. У нас є пункт прийому допомоги (відкрию невелику таємницю - найближчим часом пункт перетвориться на повноцінний магазин Ультрас Динамо Київ, де всі бажаючі зможуть придбати наш стаф та не тільки. При цьому він буде по максимуму використовуватися як "корисна площа" для потреб двіжу), є діюча банківська карта для збору коштів, є міжнародний банківський рахунок та рахунок PayPal. Майже всі заходи, які ми плануємо і проводимо зараз, ставлять собі за мету - зібрати кошти для наших воїнів, або поранених бійців.

Допомога нашим військам - першочергова справа фанатів Динамо Київ в цей важкий час. Отже - не залишайтеся байдужими. Передавши допомогу на наш пункт, перерахувавши кошти на наші рахунки, та навіть придбавши абонемент на фанатський сектор або стаф в нашому магазині - ви долучаєтеся до цієї важливої справи.

Ми будемо інформувати про потреби наших хлопців і ще раз звертаємося до всіх - не залишайтеся в стороні!"