8 лютого 2015 12:04
5

Александра ЛОБОДА: "Неужели было заметно как дрожат мои руки?"

Незабаром телевізійна програма "Профутбол" силами її глядачів оголосить переможця найкрасивішого голу 2014 року. Претендентами були усі м'ячі, забиті в чемпіонаті України попереднього року. Чарівна ведуча "Профутболу" Саша Лобода розповіла, як обирають найкращий гол року та коли програма поверенеться на екрани після відпустки.


- Олександра, як "Профутбол" обирає найкращий гол 2014 року?
 
- Ми обирали лише п'ятірку ефектних голів кожного туру, а далі - справа за глядачами нашої програми, вболівальниками та відвідувачами сайту prosport.tsn.ua. Адже саме там впродовж календарного року і тривало голосування. Схема його така: спочатку глядачі обирають автора найкращого голу туру, потім визначають, хто ж забив найкрасивіший м’яч у певному місяці і вже наприкінці року відкривається фінальне голосування. Воно, до речі, ще триває і закриється в середині лютого. Тому у вас ще є час віддати свій голос за фаворита.
 
- Який гол сподобався вам?
 
- Я особисто для себе виділила декілька голів. Це забитий м'яч Бруно Гами у поєдинку "Металіст" - "Дніпро", Миколи Морозюка у восьмому турі в матчі "Чорноморець" - "Металург" Д та неймовірно вишуканий гол Мбокані у 14-му турі чемпіонату. Та, на жаль, жоден з них до фінального голосування не потрапив.
 
- Як реагують футболісти на премію "гол року" від "Профутболу"?
 
- Так склалося, що два роки поспіль наша нагорода відправлялася в Дніпропетровськ. У 2012 році до Руслана Ротаня, у 2013 - до Євгена Коноплянки. Звичайно, що футболісти задоволені. Євген, навіть, зауважив, що надзвичайно приємно, коли їхні досягнення відзначаються не лише словами, а й пам'ятними нагородами.
 
- Чи переживали ви перед тим, як вручали нагороду, адже все було у прямому ефірі?
 
- А що? Помітно було, як тремтять руки? Насправді, та нагорода така важка! :)
 
- Чим займався "Профутбол" під час зимньої паузи?
 
- "Профутбол" трішки відпочив і з новими силами вже готовий радувати глядачів своїми нововведеннями та цікавими матеріалами. Тому 22 лютого не забудьте вмикнути телеканал "2+2".
Ну а вообще Алла Бублий - самая лучшая! Таня Ящук тоже хорошая журналистка.
Сховати
Согласен,она себя ведет хоть нормально и не заикается в словах как Лобода.
В отличии от того рыжеволосого чуда из ICTV, знает свое место.
ТП .
Ну вот почему все повторяют штамп Цыганика "чарівна"? Обыкновенная и есть намного лучше!!!