5 лютого 2015 12:20
8

Виктор ВАЦКО: "В "Динамо" трансфер Антунеша восприняли с огромным энтузиазмом"

Известный телекомментатор Виктор Вацко на своей конференции на Matchday прокомментировал подписание киевским "Динамо" португальского защитника Виторину Антунеша.

"Найголовніше, що у самому Динамо сприйняли цей трансфер із величезним ентузіазмом. Дай Боже, щоби сподівання ці виправдались! В контексті трами Макаренка Динамо зараз дуже потрібен сильний лівий захисник, який готовий одразу ж вирішувати поставлені завдання", - написал Вацко.

Если Динамо будет играть в ЛЧ в след.сезоне - летом можно подписать очень хороших игроков,Суркис денег не пожалеет,а Антунешу желаю удачи
Сховати
Согласен на все 100% и лишь бы не было войны, тогда все в трубу..
лишь бы летом не потерять никого...
Ми, вболівальники, нормально сприйняли. Окрім того, що Макаренко таки вилікується і потім буде, як кажуть, "приємна головна біль". В світлі того, що ми не знаємо яким вийде після травми Макар - цей трансфер просто необхідний. А от Селіна потрібно вже зараз кудись випихати! Він - тільки навантаження на зарплатну відомість. А от Цурікову треба братись за голову. Гравець він не поганий, але там з психологією не все гаразд (добре буде як не з прихікою). В цілому, позиції у нас закриті. З врахуванням зовсім не поганої молоді є у нас надія на майбутнє:)
Сховати
Не буде ніякої головної болі - Антунеш основний, Макаренко - на підміну.
Сховати
Дело втом, что Антуанеш двуногий и без проблем закроет и правую бровку
Сховати
ну это скорее вопрос опыта, а не двуногости. Все-таки не того уровня игрок, чтобы вот так, без проблем поменять. Сложно с ходу назвать для кого не проблема смена бровки. Лам может вот только вспомнился.
Бабка якось дивно там ворожила з цього приводу. Поживемо - побачимо