12 січня 2015 15:25

Батальон "АЗОВ" выразил благодарность ультрас "Динамо" за помощь (+ФОТО)

Об этом сообщается на официальной странице ультрас киевского "Динамо" на Facebook

"Цю річ нам вчора передали наші хлопці з АЗОВу.

Ця подяка перш за все всім людям, які допомагають нам, які самостійно щось роблять для підтримки наших збройних сил і добровольчих батальйонів зокрема.

Від себе ще раз хочемо подякувати всім, хто чергує на складі, хто дозволив нам користуватися приміщенням, хто перераховує гроші, хто приносить необхідні речі, їжу тощо. Подяка Жальгірісу і небайдужим людям з Литви, подяка Динамо Тбілісі, подяка друзям з Чехії, подяка нашим побратимам з різних куточків Європи.

ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ДОВІРУ!

Ми не збавляємо обертів, продовжуємо допомагати нашим хлопцям і не тільки. Після перерви склад відновить свою роботу за звичним графком (будні дні з 18-30 до 20-30, у вихідні з 16-00 до 18-00) з четверга 16 січня.
Також не забувайте, що в найближчі дні склад також буде працювати, і там будуть збирати допомогу для дитячого будинку.

Нагадуємо, що постійно актуальна грошова допомога. Вся зведена інформація, реквізити нашої картки приват, міжнародного банківського рахунку тут.

Ну і наостанок звернення до всіх "фанатів", "хуліганів" та інших категорій людей, які нічого за цей час корисного для допомоги нашим хлопцям не зробили (такі люди 100% є і серед фанатів ДК, хоча фанатами їх не назвеш):

фанати Динамо Київ допомагають нашим хлопцям і нашим збройним силам.
Якщо ми щось пишемо, викладаємо інформацію про необхідну допомогу, це - прохання до Вас і в той же час... сигнал до дії. Якщо фанатизм для вас обмежений придбанням стафу, шизою на секторі і навіть виїздами (в той же час ви ігнорите такі прохання. Про допомогу нашим бійцям, в'язням) тоді вас сміливо, в цей важкий для всіх нас час, можна порівняти з "баластом"... ДОСИТЬ СПАТИ!

...слідкуйте за інфою.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!", - говорится в сообщении.