9 грудня 2014 19:11
2

Дедышин написал открытое письмо Конькову

Генеральний директор львівських "Карпат" звернувся до президента Федерації футболу України.

- Президенту Федерації Футболу України 

п. Конькову А.Д.

Шановний Анатоліє Дмитровичу!

Останніми днями у засобах масової інформації з’явились щонайменше три повідомлення, що не можуть наш клуб, як суб’єкта українського футболу, залишити байдужим, адже прямо вказують на кричущі факти присутності корупційних явищ у вітчизняному футболі. 

ЙДЕТЬСЯ, ЗОКРЕМА, ПРО ТАКІ МАТЕРІАЛИ:

«Правоохоронні органи порушили кримінальне провадження за фактом діяльності керівництва ФФУ»

«Профутбол. Розслідування історії зі скандальними м’ячами ФФУ»

• «Футбольна мафія по-українськи»

Оскільки у даних журналістських розслідуваннях фігурують прізвища ваших безпосередніх підлеглих, високопосадовців Федерації Футболу України – віце-президента ФФУ Анатолія Попова та виконавчого директора ФФУ Максима Бондарєва, звертаємося до вас як голови Національної Федерації з наполегливим проханням у найкоротші терміни:

Скерувати від вашого імені заяву у правоохоронні органи з метою розпочати перевірку оприлюднених фактів і, в разі їхнього підтвердження, порушити кримінальну справу. 

Провести внутрішнє службове розслідування у Федерації Футболу України з метою виявлення причетності згаданих осіб до перевищення службових повноважень та зловживань службовим становищем.

Негайно, на час перевірки, відсторонити від своїх посад віце-президента ФФУ Анатолія Попова та виконавчого директора ФФУ Максима Бондарєва, а також інших працівників Федерації, що були замішані у «справі м’ячів».

Внести до порядку денного майбутнього Конгресу Федерації Футболу України питання про розгляд оприлюднених ЗМІ фактів та надання їм належної оцінки з боку колективних членів ФФУ.

З повагою, генеральний директор ФК «Карпати» 

Дедишин І.М.

Это называется натравить собак на другого, что бы от меня отстали, а там глядишь и забудется..)
При всех за и против, но Дедышину лучше с делами в Карпатах разбираться, а не совать свой нос в дела других организаций!!! Есть президенты клубов, местные федерации футбола, а то уже вообще краев не видит этот Дедышин!