30 листопада 2014 10:17
1

Андрей КОВТУН: "Не удивлюсь, если "Ворскла" отберет очки у "Динамо"

Воротар «Динамо» (1985-1989, 1992-1995) і «Ворскли» (1996-2000) Андрій Ковтун про сьогдняшнiй матч мiж командами.

- «Ворскла» демонструє якісний футбол впродовж усієї осінньої частини чемпіонату. Інша справа, що команді Сачка іноді не щастило, не завжди гра йшла так, як тиждень тому в зустрічі проти «Зорі». Тому не здивуюся, якщо полтавці знову відберуть очки у «Динамо». Особливо з урахуванням, що погода морозна, на полі може лежати сніг. Переможе той, хто до цих умов ліпше підлаштується. Хоча у «Динамо» шансів виграти, звісно, більше. В матчі проти «Ріу Аве» кияни мені сподобалися. Вони виглядали свіжо, добре рухалися. Думаю, Ребров по грі претензій до команди за підсумками цього матчу не мав. Та й з точки зору видовищності гра вболівальникам мала сподобатися.

Єдине – Кравцеві не щастило. Так іноді буває: не заб’єш, раз-другий-третій і починаєш втрачати впевненість у собі. Не виключаю також варіанту, що Кравець занервував після того, як в обойму повернувся Дьємерсі Мбокані. Конкуренція ж має як позитивні, так і негативні сторони. Втім, попри відсутність у Артема в останніх двох матчах голів, його гра мені подобається. Кравець біжить у відрив, моментів має більше, ніж решта гравців разом узятих. А що забивати вдається не завжди? Так на те й є Ярмоленко з Ленсом. В одному матчі забили вони, в іншому Кравець.

Андрей, хреновый из тебя предсказатель! "Ворскла" против "Динамо" всегда была обезьяной с гранатой, но НЕ вэтот раз! Сегодня у игроков "Динамо" может немного не хватать свежести, но зато мотивация у всех будет огромная! Да и конкуренция в команде запредельно высока, не то, что в прошлые годы.