23 листопада 2014 23:58
5

Милетий БАЛЬЧОС: "Действия Конькова являются фактом предательства национальных интересов украинского народа"

Бывший президент ПФЛ Милетий Бальчос – о президенте ФФУ Анатолии Конькове.

- Щойно дізнався з програми "Про футбол", що Коньков був запрошений листом від УЄФА на зустріч в Ньоні з робочою групою УЄФА та ФІФА і представниками РФС для обговорення «кримського питання», що відбулася 19 листопада. Як нам відомо, пан Коньков, чи будь-який інший представник від ФФУ, були відсутні на цій зустрічі. Ця, вибачте на слові, "людина" навіть не спромоглася повідомити своє найближче оточення про лист-запрошення з УЄФА і також не повідомила УЄФА про свої дії.

Вибачте, не вистачає слів, щоб сформулювати ставлення до вчинку цього інквізитора українського футболу. В Україні - війна з "рашизмом", щоденно кращі сини нашої Вітчизни віддають життя за за свободу і незалежність України, за мир і спокій кожного із нас, у тому числі і запроданця Конькова.

Так, саме запроданця. Його дії є фактом зради національних інтересів українського народу, зради українського футболу, зради пам'ті жертв Майдану та війни з "рашизмом".

Слухай, нелюде, інакше тебе, Коньков, називати не можна: ти повинен усвідомити, що твій витвір - останній цв'ях в ... сміттєвий бак... Твоє місце тільки там, іншого ти не заслуговуєш, - написал Бальчос на своей странице в Фейсбуке.

Бальчос ты такая же гнида как и Коньков
А пенисов в своей передаче про коня даже не вспомнил.Ворон ворону.......
Неужели не понятно что конь это враг в руководстве Украинского футбола. Я в шоке, просто трусливый баран.Гнать таких в шею.
на кол этого коня
Да всё гораздо проще, Коньякова вовремя не похмелили, вот и...