22 листопада 2014 17:13

Юрий МОРОЗ: "Качество игры команды оставляет желать лучшего"

Тренер «Динамо» (U-21) підвів підсумок переможній грі своїх підопічних із запорізьким «Металургом».

- Сьогодні хотілося б сказати комплімент на адресу суперника, команда дуже добре рухалася, оборонялася, доставила нам дуже багато проблем, як в обороні, так і в атаці. Що стосується нашої гри, я би поділив її на два тайми. У першому була більш-менш рівна гра, обидві команди гостро атакували, а у другому в нас швидше заграли фланги, ми вже мали перевагу і забили вирішальний гол саме після прострілу з флангу. Ми задоволені результатом гри, а ось її якість залишає бажати кращого.

- Після другого пропущеного голу «Металург» провів ряд замін і притиснув динамівців до своїх воріт. Ви довго не проводили заміну тому, що не хотіли ламати гру, чи не було ким підсилити гру?

- Так, ми не хотіли ламати гру, тому що ті хлопці, які були на полі, відчували в собі впевненість.

- Наскільки важливо було швидко зрівняти рахунок і піти на перерву, не програючи?

- Гол нам допоміг. Я думаю, що ми взагалі повинні були йти на перерву, виграючи з рахунком 2:1. Забий Чумак, влуч у порожні ворота, і нам було б ще легше. Але маємо те, що маємо, футбол не любить умовного способу.

- У вашій команді кілька вихованців запорізького футболу – Цуріков, Щебетун, Солдатенко. Але не всі вони грали, Щебетун вийшов прямо перед фінальним свистом. Чи не думали поставити всіх до складу, адже перед рідними трибунами вони грали би з ще більшою віддачею?

- Та ні, ми над цим не замислювалися. Вони всі рівні для нас. Хто краще проявляє себе на тренуваннях, той і грає.