19 листопада 2014 10:01

Тимощука и Пятова попросили заставить игроков петь гимн Украины

Заслужений тренер України Петро Кушлик - про збірну.

- Наша команда розуміє, що не показала поки того футболу, який від неї очікували. Утім, треба зробити й скидку, адже багато основних футболістів не могли грали через травми. У нас фактично не було нападаючого. Але думаю, що треба в такі моменти підтримати команду. Впевнений, хлопці засвоять уроки від гри з Люксембургом, особливо від першої половини матчу, яка вийшла дуже кепською. Вони, як і казали, намагатимуться виправити свої помилки. Треба було гідно підходити до матчу, а не думати, що Люксембург вдасться обіграють у пів ноги. Добре, що Бог був на нашому боці. 

Цей рік можна вважати вдалим. Бачите, який у нас зараз час. У країні фактично йде війна. Хлопці розбурхані. Кілька клубів не грають вдома. Тяжко в такій ситуації дивитися футбол. Тому треба підтримувати національну збірну. Не хочу називати прізвища, але деякі намагаються зайвий раз розкритикувати збірну, що зараз робити і не варто…

Хотів би побажати і деяким футболістам, щоб вони гімн навчились співати. В команді є дуже порядні футболісти, ветерани нашого футболу - Анатолій Тимощук, Андрій П’ятов… Нехай вони зроблять зауваження. Коли команда співає разом, то і грає разом - це божевільний адреналін. Як вона співатиме, так вона і гратиме. А коли вони никають-тикають, так вони і грають потім.