7 листопада 2014 13:16
1

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "Первый тайм вообще был катастрофой"

Після перемоги в 4-му турі Ліги Європи над «Ольборгом» нападник «Динамо» Андрій Ярмоленко розповів, якою була установка на матч і оцінив гру команди в першому і другому таймах:

- «Ольборг» - хороша, організована команда, тому нам проти них було важко грати. Вони грамотно обороняються, швидко перебудовуються і добре тримають м'яч.

- Перед грою Рауль Ріанчо говорив, що необхідно пресингувати лівого захисника якнайближче до воріт «Ольборга», це вдалося вам зробити сьогодні?

- Так, була така установка, тому що їх лівий захисник володіє хорошою передачею, і не можна було йому дозволяти робити націлені передачі.

- Враховуючи, що «Динамо» забило, граючи в меншості, можете бути задоволені результатом?

- Перший тайм взагалі був катастрофою. Не можна грати так, як робили це ми - в атаці взагалі нічого не виходило, в обороні - теж, у датчан було багато моментів, пощастило, що вони не забили. Другий тайм, начебто, почали агресивно, з'явилися моменти, але червона картка... Драга молодець - ціною вилучення виручив команду.

- Судячи з усього, в перерві була серйозна розмова, про що саме?

- Це залишиться між нами. Дійсно, поговорили, як мужики.

- Наскільки важлива ця перемога, дивлячись на турнірне становище?

- Дуже важлива, адже у трьох команд було по шість очок. Ще нічого нікому не гарантовано. Нам потрібно обігравати і «Ріу Аве», і «Стяуа». А взагалі, на турнірну таблицю ще рано дивитися - потрібно виходити на поле і перемагати в кожному матчі. 

Дайте ему отдохнуть хоть одну игру. Он же не конь.