7 листопада 2014 13:16

Артем КРАВЕЦ: "Фейенорд"? Это слухи"

Нападник «Динамо» після матчу з «Ольборгом» розповів, у чому полягали труднощі гри з датчанами, і оцінив шанси команди на вихід з групи:

- Вважаю, «Ольборг» досить хороша команда, вони дуже збалансовано грають в обороні і в атаці, м'яч не б'ють, куди попало, а розігрують його, причому досить пристойно. Тому, думаю, сьогодні ми обіграли хорошого суперника.

- У першому таймі не все виходило?

- Дійсно, перший тайм у нас не вийшов, але у нас був хороша розмова в роздягальні, розібрали невеликі помилки, які допускали, і дії суперника, і після перерви було видно, що гра пішла вже набагато краще.

- Після вилучення чи не виникло сумніву, що можете не домогтися перемоги?

- Навпаки. Смішно вийшло: коли ми стояли в стінці, Андрій Ярмоленко сказав: «Зараз заб'ємо». До цього не щастило, а зараз має вийти. Так і вийшло, що в наступній атаці забили м'яч.

- А перед другим голом не було передчуття?

- Головне, що ми вже вели в рахунку, вийшло забити другий на контратаці - добре, адже цей гол зняв усі питання.

- Може, варто було заробити вилучення в першому таймі, щоб з реалізацією раніше склалося?

- Та ні, звичайно, справа не в вилученні. Слава Богу, що забили другий і перемогли - це головне.

- У паралельному матчі «Ріу-Аве» розійшовся миром з «Стяуа», як «Динамо» почувається на першому місці в групі?

- Думаю, нам не варто стежити за іграми наших суперників. Наш наступний матч в Києві, при своїх уболівальниках з португальцями, і ми повинні його вигравати, в цьому випадку ми вийдемо з групи - це головне завдання для нас зараз.

- Ходять чутки, що вами цікавиться «Фейєнорд», це правда?

- Не знаю, вперше чую. Це ж чутки, давайте краще говорити про ігри «Динамо». Коли буде міжсезоння, тоді можна буде говорити про якісь пропозиції, якщо вони будуть. Зараз же поки говорити немає про що, принаймні, мені нічого не відомо.