30 жовтня 2014 22:25
3

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: "Наших тренеров просто не пускают в хорошие чемпионаты"

В’ячеслав Грозний, який зараз очолює ужгородську «Говерлу», свого часу попрацював у Росії, Болгарії, Казахстані. Він вважає, що проблемою наших фахівців є відсутність хорошого агента, а загалом наша тренерська школа — на провідних позиціях у світі.

«Навіть дуже хороший тренер мусить мати пробивного агента, який зможе десь прилаштувати свого протеже. А так, рівень наших тренерів — російських, українських чи білоруських — не є нижчим, ніж іноземців, — розповів «Газеті» Грозний. — Філософію радянських фахівців за кордоном вивчають і впроваджують. Цим займалися Фабіо Капелло, Марчелло Ліппі й інші. Наша школа є однією з найкращих у світі. Крім того, наших тренерів просто не пускають у хороші чемпіонати. В Італії закритий ринок, власники клубів домовилися не брати на роботу іноземних тренерів. Те саме стосується Франції та Німеччини. В Іспанії беруть лише тренерів з іменем».

Ну почему не берут? Вон, Витя Скрипник заслужил и взяли. А радиолюбителей всяких и хапуг, вроде тебя, конечно не возьмут - там и своих таких хватает.)
Сховати
Не любишь радиолюбителей?
Скрипник почти пол жизни в Вердере провел, там он уже давно свой