23 жовтня 2014 15:32

"Ольборг" - "Динамо": новости перед игрой

Традиційно для виїзних матчів єврокубків київське «Динамо» напередодні зустрічі провело передігрове тренування на стадіоні «Nordjyske Arena», де сьогодні відбудеться матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА між датським «Ольборгом» та «Динамо».

Група українських журналістів приїхала на стадіон заздалегідь, зайнявши свої місця в конференц-залі, з якого відкривається чудовий вид на арену. Чекати на Сергія Реброва та Артема Кравця довелося добрих півгодини. З’явившись же перед очима представників ЗМІ, динамівці вдосталь задовольнили інформацій голод та відповіли на всі поставлені питання.

Примітно, що переклад для датських журналістів робився англійською мовою. Коли ж питання ставив місцевий представник ЗМІ, наставник «Динамо» відповів йому так само англійською, після чого галантно запропонував дівчині-перекладачу повторити сказане вже російською мовою, чим викликав неабияке пожвавлення в залі.

Після того, як усі регламентні норми по проведенню прес-конференції були виконані, динамівці в повному складі зібралися на полі. Якість газону викликала певні сумніви, адже як учора, так і сьогодні в Ольборзі накрапує дощ, який час від часу то посилюється, то затихає. Подекуди навіть було видно калюжі, але працівники споруди запевнили, що до матчу все буде підготовлено на найвищому рівні.

Власне, стадіон розташований у жилому масиві. Про його місцезнаходження можна дізнатися за чотирма мачтами з прожекторами, які видно практично з будь-якої точки міста. А от про те, що місцева команда гратиме з найбільш титулованим клубом України, жодних афіш на вулицях помічено не було. Як не зустрічалися й фанати «Ольборга», з чого виникають сумніви, що майже 10-тисячна арена сьогодні ввечері буде заповнена вщент.

Так само відносно мало уваги приділяє майбутньому матчу й місцева преса. Погортавши кілька газет, можна було знайти матеріали, присвячені сьогоднішньому поєдинку, але, загалом, датські журналісти акцентують увагу на своїй команді, при цьому про прес-конференцію Сергія Реброва чи, бодай, імовірний склад «Динамо» на матч із «Ольборгом» – жодного слова.

У сьогоднішньому матчі господарі зіграють у домашньому, червоно-білому, комплекті форми, динамівці же вийдуть на поєдинок у гостьовому синьому.

Нагадаємо, що стартовий свисток арбітра Штефана Штудера зі Швейцарії на «Nordjyske Arena» в Ольборзі пролунає о 20:00 за київським часом.