23 жовтня 2014 00:18
7

Фанаты "Легии" вывесили на матче с "Металлистом" провокационный баннер про Львов (+ФОТО)

Фанаты варшавской "Легии" во время поединка Лиги Европы, в котором их команда в Киеве обыграла харьковский "Металлист", вывесили провокационный для Украины баннер.

На фоне польского флага ультрас разместили названия двух городов – украинского Львова и литовской столицы Вильнюса. Рядом с названием столицы Западной Украины также изображен городской герб времен Речи Посполитой. Таким образом болельщики, очевидно, решили заявить о том, что данные территории принадлежат Польши. 

Вони кричали: Бандера йух, та Львув то полске мєсто. у відповідь хіба що можу передати їм: до нєнавішчі до тей дружини із малолетства виховано-виховано нас і без поводу і без пшичини співаме ми на бяли свят А легйя курва, легйа-легйа курва легйа варшава стара курва jest!!!
Сховати
Прошу вибачення! Це було просто припущення. Дивився по тв.
А може все не правильно зрозуміли..... Можливо фанати натякають на дружні відносинини , мовляв, що ми колись були у одній країні і в нас повинні бути дружні відносини???!!! (як варіант, історію ж не змінеш).
Все равно как-то.Мечты поляков и только.Львов не Донецк,полякам нечего ловить.
Щось панове мені почали згадуватись притчі про козаків, як вони вражого ляха на місце ставили... Хочу щоб Легія після групи дісталась Дніпру чи ще краще Динамо та знову приїхала в Київ.
Між іншим, матч судив литовець з Вільнюса... А львів'яни би наваляли таким... Цілими би не випустили з міста. Саме тому Легія відмовилась грати у Львові.
Хуху не хохо?