22 жовтня 2014 21:13

Юрий ЛЕНЬ: "К сожалению, у большинства из наших футболистов отсутствует дух соперничества"

Тренер «Динамо» U-19 Юрій Лень прокоментував гру своїх підопічних проти «Скали» (Стрий) та розповів про причини поразки:

- На жаль, з перших хвилин все йшло не за нашим планом: ми поступилися в єдиноборствах, в самому бажанні боротися. Команда суперника нав'язала нам активний пресинг, з яким наші захисники не впоралися, тиск на гравця, що володіє м'ячем.

Ми діяли не досить швидко, не достатньо вміло, а інший раз просто безвідповідально. Повторюся, в таких іграх, окрім футболу, існують ще єдиноборства, в цьому аспекті ми саме й поступилися, причому дуже сильно. Тому і такий результат.

- За рахунку 2:0 вам вдалося досить швидко відіграти один м'яч. Чого не вистачило, щоб зрівняти рахунок, адже моменти для цього були?

- Так були, але їх не так багато, як хотілося б. Знову-таки, захисники команди суперників діяли набагато агресивніше в обороні, ніж наші нападники - в атаці.

- У другому таймі ви, як звичайно, провели багато замін. Наскільки ви задоволені тим, як вийшли гравці підсилили гру?

- У мене запитань і претензій немає хіба що, до Нестеренка і в якійсь мірі до Норенкова. Решта футболістів, які вийшли на заміну, на жаль, гру не підсилили.

- Можливо, футболістів розслабила попередня крупна перемога 7:0 над «Говерлою»?

- На жаль, у більшості з наших футболістів відсутній дух суперництва. Коли гра дається, - у нас всі хороші футболісти, а коли не все складається, потрібно боротися за кожен м'яч, за кожну ділянку поля - те, що сьогодні робили гравці «Скали», - тут у нас проявляється інтелігенція. А футбол такого не любить - звідси і результат.