21 жовтня 2014 17:54
1

В Киеве начался семинар ФИФА по программе "ПЕРФОРМАНС": стратегия управления украинским футболом

У вівторок, 21 жовтня, у Києві розпочав роботу семінар ФІФА за програмою «ПЕРФОРМАНС».

У перший день проведення заходу, який проходитиме у Будинку футболу протягом трьох днів, взяли участь координатори ФІФА за програмою «ПЕРФОРМАНС» Єва Паск’є, Ханс Хаслер, Джеймс Хайнс та Нікос Картакуліс, а також керівники та члени Виконкому Федерації футболу України, керівники відділів та департаментів ФФУ, представники ліг (клубів) та регіональних федерацій.

Робоча зустріч представників українського футболу із функціонерами ФІФА розпочалася із вступного слова президента ФФУ Анатолія Конькова, який побажав усім учасникам семінару плідної спільної роботи. Після цього старший менеджер програм ФІФА із розвитку в Європі Єва Паск'є відзначила важливість цих зустрічей, оскільки керівництву Федерації доведеться приймати важливі рішення у майбутньому щодо подальшого розвитку футболу у державі.

Головною темою дискусії протягом першого дня семінару стала необхідність формування стратегії в управлінні футболом. Учасники обговорили головні кроки національної асоціації у стратегічному управлінні і позначили чотири основних цілі подальшої роботи:

 -  аналіз результатів сьогодення і теперішнього становища у розвитку футболу;

 -  постановка завдань, які необхідно вирішити як на футбольних полях, так і поза їх межами;

 -  створення плану дій для здійснення поставлених цілей;

 -  проведення моніторингу процесу, визначення недоліків і коригування дій

Інструктори ФІФА за програмою «ПЕРФОРМАНС» Джеймс Хайнс та Ханс Хаслер поділилися досвідом формування та впровадження стратегії розвитку футболу на прикладах асоціації футболу Шотландії та Швейцарського футбольного союзу.

На основі заслуханої інформації учасники семінару провели SWOT-аналіз (сильні і слабкі сторони, можливості і загрози) поточної ситуації в українському футболі і визначили головні стратегічні завдання для розвитку спорту №1 у країні.

Какой Перформанс Ева, какое развитие? Коньков это такое дно, что даже наш Игорюня в сравнении супер-менеджер.)