21 жовтня 2014 14:02

Ультрас "Динамо" приобрели джип для батальона "АЗОВ" (+ФОТО)

Об этом ультрас киевского клуба сообщили на своей официальной странице в Facebook.
 

"Нарешті можемо написати приємну звістку... не хотіли писати раніше, поки не доставили нашу чергову "велику" покупку хлопцям.

Завдяки Вашій допомозі ми придбали для наших хлопців в АЗОВ - автомобіль. Це звичайно не новий, але ще дуже потужний та "витривалий" джип FORD EXPLORER. Необхідна річ. Купували авто за кошти, які були в нас на картці, котрою займаються наші побратими з Німеччини (там було майже 600 Євро). Нагадаємо, що до цього ми нікуди не вносили кошти, які нам передали фанати Жальгіріса та небайдужі люди (555 Євро, та 500 у.о.).

Лише авто з номерами та страховкою коштувало 1350 Євро. Під час її доставки в Україну були витрати на пальне та виникли деякі форс-мажорні обставини, на які були змушені витратити ще чималі кошти. Отже ми витратили всю іноземну валюту на авто (гроші з картки + 555 Евро + 500 у.о.), та кошти, від продажу квитків на матч зі Стяуа, а також прибуток від футболок JUNTA POWER.

Ще були витрати на фарбування (1148 грн) та оплата роботи малярам (купили пляшку елітного алкоголю за 221 грн;)).
Також витратися на пальне під час перегону авто до розташування АЗОВу на Сході та залишили хлопцям "повний бак" (3024 грн).

Ми дякуємо всім, хто допомагав та допомагає нам коштами, а особливо Pietų-IV Ultras (фанатам Жільгіріса), та Фанати Динамо Київ в Німеччині! Без Вашої участі ми б не змогли придбати це авто!"