8 жовтня 2014 14:52
11

"Динамо" подписывает игрока ужгородской СДЮСШОР

Один з небагатьох представників Закарпаття у збірній Україні Віктор Симчо зробив наступний крок у своїй футбольній кар’єрі. Керівництво київського клубу доклало максимум зусиль, щоб підписати цього гравця.

Щодо умов переходу, то відомо, що динамівці в якості компенсації допоможуть ужгородській СДЮШОР матеріально, зокрема нададуть автобус високого класу. Також йде мова про тісну співпрацю між футбольними школами в майбутньому.

Симчо був гравцем СДЮШОР-98, де від самого початку виступав під керівництвом Миколи Андрійовича Фанти. Із своїм футбольним класом він брав участь у чемпіонаті ДЮФЛУ, де зарекомендував себе з найкращої сторони, ставши беззаперечним лідером ужгородської команди.

За минулий сезон він забив 11 голів в 16 матчах, ставши другим бомбардиром у своїй групі ДЮФЛ. Загалом за останні три роки у складі ужгородської СДЮШОР у чемпіонатах ДЮФЛУ він провів 50 ігор в яких відзначився 22 рази.

Також має досвід виступу у Вищій лізі чемпіонату Закарпаття, де до останнього часу виступав за юнацький склад ФК «Середнє», де також є провідним гравцем, з яким впевнено рухається до золотих медалей першості. Має в запасі і декілька ігор за основу середнянців.

На турнірі в честь Гаваші, який пройшов місяць тому на Закарпатті, Віктор мав змогу продемонструвати всі свої здібності безпосередньо в грі з однолітками столичного «Динамо».

Цього літа Симчо їздив на оглядини в такі німецькі клуби як «Байер» Леверкузен та «Хоффенхайм», та через технічні питання з оформленням документів не зміг там залишитися.

Зараз Віктор знаходиться у складі збірної України U-17, де готується до матчів кваліфікаційного раунду ЧЄ-2015, що пройде у Латвії з 24 вересня по 1 жовтня.

Слышал по отзывам что технарь лихой)
Хотелось бы.
Всі знають, що з іменами багатьох гравців із Закарпаття пов"язані найбільші успіхи Динамо 1950-1980-х рр.: Фабіян, Сенгетовський, Юст, Лавер, Товт, Попович, Коман, Михалина, Гаваші, Диковець, Секеч, Турянчик, Сабо, Медвідь, Решко. Останніми були Рац і Яремчук (закінчили грати в Динамо відповідно у 1989 і 1990 рр.). Половина з них - заслужені майстри спорту! З того часу, вже 25 років закарпатців у Динамо немає. Перервалася одна з багатьох традицій Динамо. Може Симчо відродить цю традицію?
Тогда это логично, потому что центральных 98-года, перспективных, у нас хватает, тем более играем в одного.
Buy shoe Крайний нападающий?
Сховати
типо да
Не 130-й километр, а дальше, но пора искать самородков везде в Украине!
Я видел этого парня. Очень интересный форвард. Техника, скорость на очень высоком уровне. Не у каждого в Украине парня могут быть такие данные в плане скорости и техники. Чем-то на Коноплянку похож. Посмотрим, главное чтоб не зазвездился и работал, а не гулял.
А почему не первого бомбардира группы ДЮФЛ???:)
Сховати
думаю тут дело не в забитых мячах,а в потенциале игрока)
Сховати
надеюсь, отбирали именно по этому критерию)))