2 жовтня 2014 10:55

"Динамо" - "Стяуа": последние новости перед игрой

Вчера в полдень делегация румынского клуба «Стяуа» прибыла чартерным рейсом в Борисполь после чего комфортабельный автобус доставил тренеров, игроков и официальных лиц в пятизвездочную гостиницу Fairmount, расположенную в центральной части украинской столицы на Подоле.

Ввечері головний тренер наших суперників Костянтин Гилке і нападник Рауль Русеску спочатку відповіли на питання журналістів на передматчевій прес-конференції, після чого приєдналися до команди, що провела на НСК «Олімпійський» тренувальне заняття.

При цьому наставник «армійців» не приховував своїх цілей в майбутній грі, згадавши, що раніше «Стяуа» зумів в Києві обіграти динамівців з великим рахунком: «Звичайно, нам дуже приємно згадувати той матч. Сподіваємося, що завтра ми переможемо, нехай і не з таким рахунком. Однак, будемо реалістами: звичайно, зараз зовсім інші команди, інші реалії. Тим не менш, ми сподіваємося на перемогу».

Він також повідомив, що до гри готується півзахисник Крістіан Тенасе, участь якого в матчі через пошкодження була під питанням.

Зазначимо, що у вчорашній тренувальної сесії не взяли участь воротар Флорін Ніце, півзахисники Тоні Грединару, Олександру Бурчеану, Адріан Попа і Роберт Вилчану.

Своє тренування на клубній базі в Кончі-Заспі провели і динамівці, у складі яких нарівні з усіма працював нігерійський півзахисник Лукман Аруна.

До її початку з пресою поспілкувалися головний тренер «біло-синіх» Сергій Ребров і нападник Андрій Ярмоленко.

На сьогоднішній передматчевій нараді було вирішено, що динамівці проведуть матч у білому комплекті форми, а їх суперники в комбінованому червоно-синьому.

Сьогодні в Києві буде протягом дня ясна погода, без опадів. Температура повітря на момент стартового свистка в 20:00 головного арбітра зустрічі з Австрії Роберта Шергенхофера становитиме + 7°C.