28 вересня 2014 19:19
7

Макаренко потребуется дополнительное обследование в Финляндии

У матчі 1/8 фіналу Кубка України між командами «Карпати» та «Динамо», який відбувся 27 вересня у Львові, зазнав травми та достроково залишив поле захисник киян Євген Макаренко.

Сьогодні в Києві футболіст пройшов обстеження, яке показало пошкодження ахіллового сухожилля.

Для уточнення діагнозу, а також проведення додаткових обстежень, у найближчий вівторок Макаренко разом з лікарем «Динамо» вирушить до Фінляндії. У клініці NEO міста Турку працюють одні з найкращих світових фахівців з проблем ахіллового сухожилля, на оперативну та якісну допомогу яких в лікуванні Макаренка розраховують в ФК «Динамо» (Київ).

Я надеялся: только не ахилл. И вот... Думаю, Ребров поставит Селина, а если тот начнет лажать - Цурикова.
Шахта грає 1 складом постійно, ніяких проблем майже з серйозними травмами... В Динамо тільки хтось починає показувати стабільну гру - травма... Кравець, Гармаш, Хачеріді, Мбо, а тепер і Макар. І це тільки з тих хто зараз у складі. Цурікова хай награють, Селін надто повільний і неповороткий, без флангових підключень захисників зараз взагалі важко уявити гру Динамо.
Я даже не знаю, Что меня больше волнует - дырка слева или продолжающаяся "хрустальная" тенденция и её причины....
Там могут сыграть Селин, Цуриков, Гусев...Мой взгляд - Цуриков больше может заменить Макаренко, да и полезнее будет играть в атаке и в защите. Тем более Цуриков играл в молодёжной сборной левого бека, причём хорошо, а Селин игрок ну никак не левый защитник, больше он центрального смахивает. Моё ИМХО.
Задница, однако! Тремулинас нам не нужен! Ага, тепер будем Селина наблюдать!
Сховати
Скорее Гусева,Калитку или Буяльского
Сховати
Ну про Буяльского не знаю, а Гусь обычно справа играет, Калитку в роли бека вообще не представляю. Ладно, будем на Станиславыча надяться...