23 вересня 2014 21:45
1

Богдан ЯРЕМЕНКО: "Если к Бондаренко вернется власть, она с удовольствием будет уничтожать нас всех"

Бывший генконсул Украины в Стамбуле, а нынче общественный активист Богдан Яременко на своей странице прокомментировал назначение скандального нардепа от ПР Елены Бондаренко главой Набсовета УМХ. Напомним, что данный медиахолдинг владеет журналом "Футбол", а также рядом ведущих спортивных интернет-изданий Украины.

- У мене була можливість поспілкуватися з Оленою Бондаренко. Минулого року у складі української делегації вона була в Стамбулі на сесії парламентської асамблеї ОБСЄ.

Як генеральний консул я опікувався делегацією, що включало можливість поспілкуватися з делегатами на загальні теми.

Звичайно, я знаю багатьох нардепів, трохи знаю систему взаємин у Раді. До зустрічі з Бондаренко був перекоаний, що люта ненависть і непримеренність, якою щедро бризкають нардепи під час виступів з трибуни чи в ЗМІ, насправді є політичною грою. Поза межами цього ігрового поля усі вони толерантні люди, більш-менш нормально спілкуються між собою, а багато хто з представників "ворогуючих" партій навіть дружать.

Цей стереотип був повністю зруйнований. Олена Бондаренко цілком щиро і від усього серця ненавидить своїх опонентів. Опоненти або вороги для неї це всі і все, що є українським. Україну і українськість вона не переварює органічно.

Якщо влада коли-небудь повернеться до неї (а наш президент з прем"єром та усіма парламентськими партіями цілком здатні до цього довести), то я не маю ні найменшого сумніву, вона з задоволенням і радістю нищитиме нас усіх. Зрештою її коментарі про Небесну сотню, закони 16 січня це прекрасно підтверджують.

Ніякі закони гуманізму і толерантності, правові норми і демократичні підходи не можуть поширюватися на подібних виродків і людиноненависників. Це колорадські жуки нашого суспільства. А з колорадськими жуками треба боротися.

Точная характеристика этой черноротой змеи.