18 вересня 2014 15:00
3

"Футбол 1" и "Футбол 2" получили эксклюзивные права на трансляцию матчей Лиги чемпионов на 2015-2018 годы

«Медіа Група Україна» виграла тендер УЄФА на ексклюзивне право трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки

Активи «Медіа Група Україна» – загальнонаціональний телеканал «Україна», спортивні тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», сервіс інтерактивного цифрового телебачення OLL.TV – починаючи з осені наступного року, транслюватимуть всі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи сезону 2015-2018 рр.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в черговий раз визнав надійність партнерства з «Медіа Група Україна» та успішний досвід співпраці з активами, які входять у холдинг. Перемогу в тендері на телетрансляцію в Україні матчів ЛЧ/ЛЄ сезонів 2015-2018 здобули телеканали
МГУ – «Україна» і «Футбол 1»/«Футбол 2». Глядачі зможуть побачити всі матчі цих європейських турнірів також завдяки оновленому сервісу цифрового телебачення OLL.TV що доступний в мережах найбільших вітчизняних телеком-операторів.

Фьодор Огарков, Член Наглядової ради «Медіа Група Україна»:

«Разом з підписанням цього нового довгострокового контракту з УЄФА ми, по суті, стаємо ексклюзивним українським транслятором більшості ключових футбольних подій. Футбол давно став невід'ємною частиною нашого мовлення, і ми підтверджуємо це знову і знову. Але головне – це означає, що мільйони українських вболівальників зможуть подивитися ще більше якісних трансляцій європейського рівня».

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2»:

«Наша перемога у тендері – це стратегічно важливий крок для позиціонування каналу «Україна» як транслятора найбільш топових футбольних подій, а для каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» ексклюзивні права на показ Ліги чемпіонів і Ліги Європи зроблять неоціненний внесок у розвиток платного футбольного телебачення. Нам приємно усвідомлювати, що УЄФА бачить в нас єдиного пріоритетного партнера в Україні в перспективі наступних років».

да начнется нытье!
Сховати
+1
Ну все теперь в следующем сезоне Лиги чемпионов и Лиги Европы нам не видать