16 вересня 2014 09:45

Сергей ФЕДОРОВ: "Поскольку для нас начинается плотный график игр, то футболисты работают без выходных"

Асистент головного тренера «Динамо» Сергій Федоров розповів про підготовку команди до майбутнього старту в груповому турнірі Ліги Європи УЄФА.

- В якому графіку працює команда після повернення із Запоріжжя?

- Оскільки для нас починається щільний графік ігор, то футболісти працюють без вихідних. Наступного дня після матчу із «Зорею» хлопці проходили відновлювальні процедури, а ті, хто не брав участі в матчі чи зіграв не дуже багато часу, провели повноцінне тренування.

- Чи всі здорові після поєдинку із «Зорею»?

- Як і після кожної гри, у деяких хлопців є невеликі забиття, але це не завадить їм узяти участь у матчі стартового туру групового турніру Ліги Європи УЄФА в Португалії.

- У суботу свій матч у чемпіонаті також проводив і «Ріу Аве». Чи літав хтось із тренерського штабу, щоб на власні очі поспостерігати за першим суперником?

- Не було такої необхідності, оскільки ми володіємо достатньою інформацією, в тому числі й маємо відеозаписи поєдинків «Ріу Аве» в чемпіонаті Португалії та Лізі Європи УЄФА.

- Ви, напевно, вже вивчали майбутнього суперника. Які сильні якості відзначили би у португальців?

- Звичайно, певні висновки ми вже зробили, але їх я би вважав за краще залишити при собі.

- Коли команда вилітає до Португалії?

- Спочатку планували вирушити на Піренеї за дві доби до матчу, у вівторок. Але плани змінилися, й, швидше за все, полетимо в середу вранці, а ввечері на стадіоні «Ріу Аве» проведемо регламентні передматчеві заходи – прес-конференцію та тренування.