28 серпня 2014 15:28

Открытая тренировка "Динамо": неразговорчивый Теодорчик, Хачериди в общей группе

Напередодні матчу з одеським «Чорноморцем», який відбудеться в суботу, 30 серпня, на НСК «Олімпійський», київське «Динамо» провело відкрите для представників ЗМІ тренування на заміській базі в Кончі-Заспі.

У той час, як тренерський штаб проводив із гравцями теоретичне заняття в приміщенні бази, головний тренер Сергій Ребров тримав слово перед журналістами біля парадного входу до бази. Найбільше питань стосувалося, звичайно ж, нападника Лукаша Теодорчика. Сергій Станіславович висловив надію, що поляк якнайшвидше набере необхідні ігрові кондиції та почне приносити користь команді в найближчих матчах.

Після завершення так званого брифінгу на тренувальне поле почали виходити футболісти. Ніхто не відмовляв журналістам в інтерв’ю, за виключенням… новачка. Лукаш спробував швидко прошмигнути на поле, минаючи всі мікрофони та камери, але врешті-решт погодився дати коментар, щоправда, лише польською мовою.

У самому тренуванні взяв участь 21 футболіст – троє воротарів та 18 польових гравців. Оскільки для журналістів були відкритими лише перші 15 хвилин заняття, побачити вдалося небагато. Зокрема, перед початком тренування гравці повправлялися в ударах з-за меж штрафного майданчика, намагаючись поцілити в поперечину, після чого, трохи побігавши навколо поля та поділившись на групи, пограли у квадрат в один та два дотики.

Серед тих, хто займався в загальній групі, був і півзахисник Владислав Калитвинцев, у якого було невелике ушкодження.

Також без помітних оку обмежень працював і захисник Євген Хачеріді. Тож чекаємо на повернення Євгена на футбольне поле після майже п’ятимісячної перерви.

А от для Александара Драговича тренування закінчилося раніше за інших – відчувши нездужання, захисник достроково пішов до будівлі бази.