26 серпня 2014 19:26

Ультрас "Динамо" продолжают оказывать материальную помощь силам АТО

Об этом сообщается на официальной странице ультрас "Динамо" в Facebook.

Наша діяльність по допомозі силам АТО за останній час.

За останній час не було великих відправок в зону АТО, купували більше по особистим проханням хлопців та окремих, невеликих підрозділів.

- в магазині "Мілітаріст" за цей час купили: термобілизну, ніж, взуття, наколінники, налокітники, чохол на каску, підсумок для збросу, тактичні перчатки. Відповідні суми будуть зняті з нашого карткового рахунку ПРИВАТ. Фото чеків додаємо.

- хлопці з однієї динамівської фірми ще не початку місяця купували окремо спорядження в тому ж "Мілітарісті" , попросили, щоб ми частково допомогли грошима. З картки на допомогу зняли 3000 грн. Фото їх чеків додаємо (чеки за 2 та 9 серпня).

- в магазині "Парабелум" придбали 12 магазинів для АК, калібром 5,45 за дуже привабливою ціною. Частина магазинів вже відправлена хлопцям в АЗОВ. Фото товарного чеку додаємо (візьміть до уваги це місце, коли будете шукати спорядження, можливо щось там зможете знайти)

- придбали дві тактичні маски з повним комплектом ESS v12. Купували у приватної особи, чеків немає - додаємо фото з масками. Одна коштує 540 грн.

- на прохання наших хлопців з АЗОВУ виділили кошти (12900 грн) на купівлю спорядження для покращення "якості" їхньої зброї. Купувала людина з АЗОВУ безпосередньо у приватної особи. Чеків немає, додаємо фото та перелік того, що придбали: 4 кріплення "ластівчин хвіст" + знімна планка (під "Пікатіні"), 4 пістолетні ручки, 6 "тильніків", 6 ручок перенесення вогню, 6 цівок. Забрали ще не все, в коментах фото пізніше ще додамо.

Нагадуємо, наш склад по прийому допомоги силам АТО продовжує функціонувати кожного дня. Вся інформація по часу роботи, потребам и т.д. тут: http://goo.gl/tkcwOH

Картка Приват актуальна!!!

Не залишайтеся осторонь допомоги. Війна стосується всіх!!! Наші ГЕРОЇ стоять там за мирне небо не тільки в Донецьку та Луганську... якщо сьогодні "віддати" сволотам ці міста, завтра будемо вже сперечатися за Харків, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Одесу...