12 липня 2014 09:55
10

Сергей РЕБРОВ: "Эта игра показала наш потенциал"

У ході підготовки до нового сезону в п'ятому за рахунком контрольному матчі «Динамо» зазнало першої поразки.

Головний тренер команди Сергій Ребров дав коментар після поєдинку з «Андерлехтом» для офіційного сайту ФК «Динамо» (Київ).

- Гра вийшла важкою. У нас був хороший суперник, вдалося отримати про наших гравців корисну інформацію. Хлопці віддавалися на полі, створювали моменти. Були проблеми в захисті, тепер будемо розбирати їх, робити висновки. А по самовіддачі, бажанню, ніяких претензій немає. Небезпечних моментів біля воріт суперника було створено достатньо, добре відбирали м'яч на чужій половині поля. Сподіваємося в наступних іграх виправити припущені помилки.

- Пропущені м'ячі пов'язуєте з накопиченою на тренуваннях втомою?

- «Андерлехт» теж грав на тлі втоми. Пропущені м'ячі стали наслідком індивідуальних помилок, які ми будемо розбирати і намагатися не допускати в майбутньому. Вони повторюються вже не в перший раз, потрібно серйозно розмовляти з захисниками. Щоб виявити подібні помилки і проводимо контрольні матчі.

- Це індивідуальні помилки гравців, або проблема в зіграності?

- Так відразу, після фінального свистка, не можу сказати. Подивимося розташування всіх гравців, хто і що робив в захисті. Незважаючи на поразку, гра проти «Андерлехта» показала наш потенціал. Ми бачили самовіддачу, багато небезпечних моментів. У цих компонентах мені немає в чому дорікнути хлопцям.

- Весь матч «Динамо» показувало бажання грати на полі «першим номером»...

- З перших хвилин суперник відійшов у захист, ми атакували. Нам це було на руку, саме так з нами грають багато команд в чемпіонаті України. У перерві якраз сказав хлопцям, що це хороша практика. Ми не збиралися грати першим або другим номером, таку тактику обрав суперник.

- Перед початком зборів Артем Кравець продовжив контракт з клубом і ви сказали, що обов'язково надасте йому шанс в контрольних матчах. Як оціните гру Артема?

- Артем професіонал, який до останнього бореться на полі, старається. Сьогодні він це підтвердив. Гол хоч і не забив, показав націленість на ворота, створював моменти.

- Гравці проводять на полі різну кількість часу, як ви його розподіляєте?

- На цьому зборі у нас п'ять ігор, намагаємося правильно розподілити навантаження для кожного. У нас 24 футболісти, в наступній грі, можливо, отримають більше часу гравці що вийшли сьогодні в другому таймі.

- Відсутність на полі Дьємерсі Мбокані пов'язана з його запізненням на збір?

- У нього, так само як і у Брауна Ідейє, є проблеми.

- Обидва нападника будуть задіяні в наступних матчах?

- Сподіваюся, так.

- На нинішньому зборі у «Динамо» дуже серйозні суперники. Як вдалося домовитися про проведення матчів?

- До «Динамо» надходили пропозиції про проведення спарингів. Із задоволенням погоджувався, нам потрібно перевіряти рівень готовності на тлі серйозних суперників. На старті сезону «Динамо» грає в Суперкубку України з «Шахтарем», у другому турі чемпіонату з «Металістом». За допомогою матчів на зборі моделюємо гру команди з прицілом на офіційні матчі.

- Сьогодні був затверджений новий формат чемпіонату. Ваша думка про нього?

- «Динамо» голосувало трохи за інший формат. Але, що поробиш, будемо грати у прийнятому. Я не розумію, за що боротиметься друга четвірка, навіщо їм потрібно продовжувати грати. І для останньої шістки, можливо, задовго до закінчення чемпіонату все буде вирішено.

Нафига попу гармонь, а "Динамо" Кравец? Для того, чтобы попадать в состав он должен именно в таких играх забивать! Иначе лучше дать шанс молодёжи. С Мбокани всё понятно, "намылился" в Европу :(
Эта игра ещё раз показала, что мы свалились где-то на уровень 70-80 миллионной команды при папе Ириши и в ЛЧ ещё долго не будем. Можно ещё долго пинать бездарнейшего тупицу Блохина, который за два года чуть ли не вдвое обесценил команду, но то что сейчас происходит полностью на совести Реброва. Сереже нужно очень многому ещё научиться,и Динамо для этого не самое лучшее место, к тому же уходит Мбо: Нападающий киевского «Динамо» Дьемерси Мбокани после вчерашнего контрольного матча с его бывшей командой, бельгийским «Андерлехтом», подтвердил, что хочет покинуть свой нынешний клуб. «Я действительно хочу уйти из „Динамо“. Готов сдаться. Президент „Динамо“ пообещал, что отпустит меня, поскольку я провел хороший сезон. Надеюсь, он сдержит свое слово. Как по мне, всё оооочень плохо в плане возможного роста команды, это касается и возможных кадровых потерь(а уход игрока класса Мбокани это будет серьезнейший удар) и пока не ясной/низкой квалификации тренера. Всё идёт к тому, что от Динамо останется только имя.
Сховати
Матч «Динамо» (Київ) - «Андерлехт» (Брюссель, Бельгія) http://www.youtube.com/watch?v=qb--Z4u2IuI#t=978
А Безус как был в конце чемпионата, так и ... не хочет прибавлять и стараться, вроде сдулся парень!:( Ну и Рыбалка тоже после 25-й минуты "пропал" на поле...:( Вот и делайте выводы и пойте дальше им диферамбы и вроде уже и тренер поменялся...
Ребров,навести порядок в обороне первоочередная задача,пара Безус-Рыбалка в центре поля вообще не вариант.И с Макаром роботу провести надо,а то в 1-1 обыгрывают как школьника.
Сховати
А безус как был в конце чемпионата, так и ... не хочет прибавлять и стараться, вроде сдулся парень!:( ну а Рыбалка тоже после 25-й минуты "пропал" на поле...:( вот и делайте выводы и пойте дальше им диферамбы и вроде уже и тренер поменялся...
Главное, что необходимо понять Реброву, это то, что нельзя команде рассчитывать на успех если она не может сыграть строго в защите и не пропустить. Сначала строят игру в защите и только потом можно приступать к организации игры в нападении. В "Динамо" всегда (в прошлом столетии) были сильные защитники, которых собирали по всей Украине. Сейчас в команде нет классных защитников и это самое слабое место команды. Мы теперь можем только мечтать о том результате, когда "Динамо" (в шестидесятых годах) за сезон чемпионата СССР пропускала 3 гола. Суркис и Ребров должны понимать, что с такой игрой задней линии команда будет бороться только за пятое место в ЧУ.
открою секрет Сергей, но в современном футболе только желания и самоотдачи маловато будет для достижения результатов
Сховати
Молодец! Спасибо! Найди еще что-то, чего Ребров не досказал и приз мегоэкхпэрда у тебя
Сховати
тебе что то не нравиться???