23 червня 2014 14:59

Футболист "Карпат" заявил в прокуратуру на Дедышина

Футболіст львівських «Карпат» Володимир Гудима розповів в інтерв’ю «Львівській газеті» про конфлікт із генеральним директором клубу Ігорем Дедишиним

- Усе почалося з того, що керівництво клубу запропонувало мені підшукати іншу команду. Вони не хотіли, щоб я грав за «Карпати», - каже Гудима. – При цьому хотіли велику компенсацію за мій перехід. Статусу вільного агента мені не давали. Тому півроку я тренувався окремо від команди на полі зі штучним покриттям. Звернувся у Палату з вирішення спорів ФФУ, хотів домогтися розриву контракту із «Карпатами» та сплати клубом заборгованості із зарплати. Але Палата з вирішення спорів порадила нам вирішити це питання полюбовно. А минулого тижня генеральний директор «Карпат» викликав мене до себе в кабінет і змушував підписати документ, в якому йшлося про відсутність у мене фінансових претензій до клубу.

- І що було далі?


- Я відмовився підписувати цей документ. Після цього Ігор Дедишин заявив, що не вийду з його кабінету, поки не поставлю свій підпис. Я двічі намагався вийти, але він мені не дозволив цього зробити. Я зателефонував в мілцію, пояснив, що мене насильно утримують. Наряд ще не приїхав, коли я прорвався через двері. Дедишин наздогнав мене, дав копняка, послав і сказав, що більше бачити мене не хоче.

- Які ваші подальші кроки?


- Подав заяву у райвідділ, прокуратуру. Нехай правоохоронці розбираються. Шокований цією ситуацією. Не очікував, що гендиректор клубу може так вчинити.