23 травня 2014 19:03
2

"Говерла": Буяльский и Люлька едут на сборы с "Динамо"

Генеральний директор Говерли Іван Шіц розповів Football.ua про кадрові зміни в команді.

Передусім, розмова пішла про футболістів, які виступали в Говерлі на правах оренди. У трьох із чотирьох таких гравців оренда в ужгородському клубі завершилася. "У Буяльського, Люльки (на фото) та Шарпара закінчилися орендні угоди з Говерлою. Щодо динамівців, то маю достовірну інформацію, що Сергій Ребров уже висловив побажання, аби і Віталій, і Сергій вирушили на збори з Динамо, тому підготовку до чемпіонату вони розпочнуть у таборі киян. Щодо Шарпара, контракт якого належить Металісту, питання залишається відкритим, оскільки ми наразі не знаємо позицію тренера Металіста. Зі свого боку можу лише зазначити, що всіх трьох гравців тренерський склад Говерли хоче бачити в команді у наступному сезоні, однак питання вирішуватиметься з часом", — зазначив Іван Шіц.

Окрім цього, за словами генерального директора клуба, у решти гравців є чинні контракти з клубом, однак є одне "але": "Наразі можу згадати, що ми вже розірвали контракт за "прогули" з Іканде – це стара інформація. Наразі є може також залишити клуб Маріус Нікулае. За нашою, поки неперевіреною до кінця інформацією, у його послугах зацікавлені кілька румунських клубів, але оскільки у нього є контракт з Говерлою, питання про його подальшу долю ще вирішуватиметься. Щодо решти футболістів, то у всіх так само є чинні угоди з нашим клубом, тому з юридичної точки зору залишити нас самовільно ніхто не може. Однак якщо Говерла отримає якісь пропозиції по нашим футболістам, ми їх розглядатимемо".

Окреме питання стосувалося долі Ле Таллека, котрий провів у Франції левову частку другої частини чемпіонату. За офіційною інформацію – через травму, за неофіційною – гравець відмовлявся грати, поки клуб не погасить перед ним суттєві борги. "Як усі могли бачити, Ле Таллек повернуся в Ужгород, грав із самовіддачею, і, я вважаю, непогано себе показав після залікованої травми. Наразі у нього є контракт з Говерлою, і я не чув, аби у нього була принципова позиція будь-що залишити наш клуб. Тому якщо ми отримаємо пропозиції по ньому, які нас влаштують, і це збігатиметься з бажанням гравця продовжити кар’єру деінде, то лише в такому разі ми не заперечуватимемо його відходу з команди", — резюмував генеральний директор клуба.

Анатолій Волков 

А я ще хочу щоб з молодьожі Яремчук поїхав! І щоб Сергій Станіславович лишив його в першій команді,думаю гірше ніж Кравець не буде)
Не знаю як кому, а мені гра Люльки-Буяльського ще в Д-2 подобалась, бо обидва гравці завзяті та наполегливі не полі і не пасуть задніх, а рвуться до корисної дії та взаємодії. Якщо залишаться у Реброва, то команда тільки виграє.