26 квітня 2014 22:45
8

Приключения "Нивы" в Крыму: стрельба и нарушение гарантий ПФЛ

Пригоди футболістів та тренерів ФК "Нива" на кримському півострові продовжилися після завершення матчу з "Титаном".

Команду цього разу впродовж двох годин утримували на кордоні з Україною, не випускаючи на материк. При цьому російські прикордонники поблизу автобуса з гравцями дозволили собі стрільбу з автоматів у повітря. На щастя, делегацію ФК "Нива" таки випустили з окупованої території і автобус з командою направився у Нову Каховку.

Президент ФК "Нива" Автанділ Мдінарадзе обіцяє добиватися справедливості у відповідних футбольних органах, адже було порушено одразу кілька регламентних норм.

— Сьогоднішня ситуація з нашою командою шокуюча і недопустима. Президент ПФЛ Мілетій Бальчос перед матчем запевняв нас, що жодних проблем із перетином кордону не буде. Нас повинні були пропустити навіть без паспортів, а лише за відповідними списками. Проте цього не сталося. У гравців не лише вимагали паспорт та ретельно обшукували, але й не пропустили у Армянськ трьох футболістів без вагомих причин. Команда прибула на стадіон за кілька хвилин до початку гри і матч довелося перенести на 15 хвилин. Про який результат та гру можна говорити у таких умовах? Так просто цієї ситуації ми не залишимо і будемо подавати апеляції у Федерацію футболу України та Професійну футбольну лігу, адже були грубо порушені одразу кілька норм регламенту. Будемо домагатися скасування результату цієї гри! — сказав Автанділ Мдінарадзе. 

Заяви наших керовніків в ФФУ і ПФЛ останньої копійки не вартують. Відповідальності ніхто не несе, все пущено на самоплив. Але чого можна чекати від структур, які лиш прикривають безчинство арбітрів, деребанять внески клубів і штрафують їх з приводу і без. Слава Богу, що ніхто не постраждав в цій ситуації, але пора ці кримські конвульсії припиняти. Здається вони вже вибрали свій шлях розвитку в сторону Середньої Азії і нам з ними точно не по дорозі.
Пора решать: или игры на материке или Конькова и Бальчоса привязывать к бамперу автобуса и пусть обеспечивают проезд игроков и болельщиков в Крым и обратно.
Сховати
Эти персонажи только и могут вещать, что всё нормально, спокойно и, дескать, нечего боятся. Приехать и посмотреть не могут, видимо, из-за жуткой нехватки желания
Вот второй вариант очень бы хотелось.
Ці російські солдати нічим не кращі за сомалійських піратів..... Рівень розвитку один і той же.
Сховати
Бытие определяет сознание. Что ты хочешь от амеб?
Радуйтесь, что выстрелы были в воздух. От зомби можно ждать чего угодно. Как в мультиках
Євгеній Сідаш, дякую, що висвітлили інформацію про Ниву Тернопіль. Але посилання на офіційний сайт Ви дали невірне. Офіційний сайт Ниви Тернопіль fcnyva.com і ще прохання з поваги до тернопільського футболу... Обублікуйте інформація про допомогу Ниві всім хто може, оскільки команда як не як 10 років грала в вищій лізі. Це прохання офіційне президента клубу. Як доказ моїх слів fcnyva.com/help_nyva Вибачте, що двічі написав в різних темах.