25 квітня 2014 17:35
3

КДК ФФУ: "Динамо" оштрафовано на 95 тысяч гривен за пиротехнику

Чергові рішення КДК

У п’ятницю, 25 квітня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу провів своє чергове засідання.

Футболіста дніпропетровського «Дніпра» В. Киричука дискваліфіковано на два матчі за небезпечний напад на суперника з вірогідністю нанесення травми (9 квітня 2014 року у матчі 8-го туру чемпіонату U-19 із харківським «Металістом»).

Три матчі пропустить футболіст луганської «Зорі» М. Жичіков, вилучений з поля за удар ногою суперника після зупинки гри 11 квітня 2014 року у матчі 25-го туру чемпіонату U-21 з одеським «Чорноморцем».

На три матчі відсторонено футболіста львівських «Карпат» В. Федорчука внаслідок вилучення з поля за удар суперника ногою після зупинки гри 20 квітня 2014 року у матчі 26-го туру чемпіонату із сімферопольською «Таврією».

За удар суперника ногою після зупинки гри 18 квітня 2014 року у матчі 24-го туру чемпіонату першої ліги із харківським «Геліосом» київського «Динамо-2» Є. Волинця дискваліфіковано на три матчі.

На три матчі відсторонено футболіста команди «Макіїввугілля» Є. Федотова після вилучення з поля за удар ногою суперника, який не володів м’ячем, 13 квітня 2014 року у матчі 28-го туру чемпіонату другої ліги з кременчуцьким «Кременем».

Два матчі дискваліфікації отримав футболіст свердловського «Шахтаря» О. Яскович за небезпечний напад на суперника з вірогідністю нанесення травми у матчі 27-го туру чемпіонату із дніпродзержинською «Сталлю», який відбувся 9 квітня 2014 року.

Футболіста команди «Єнакієвець» Олівейру де Насіменто Вільямса дискваліфіковано на три матчі за удар суперника після зупинки гри (12 квітня 2014 року у матчі чемпіонату Екстра-ліги з харківським «Локомотивом»).

Головного тренера одеського «Чорноморця» Р. Григорчука оштрафовано на 10 тисяч гривень за його поведінку під час матчу 26-го туру чемпіонату із дніпропетровським «Дніпром», який проходив 20 квітня 2014 року.

На 10 тисяч гривень оштрафовано полтавську «Ворсклу» за неправомірні дії вболівальників на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського 12 квітня 2014 року під час та після матчу 25-го туру чемпіонату з донецьким «Шахтарем».

За використання піротехнічних засобів вболівальниками команд під час матчу 25-го туру чемпіонату «Карпати» (Львів) − «Динамо» (Київ), який відбувся 12-го квітня 2014 року, кожен із клубів сплатить штраф у розмірі 20 тисяч гривень.

Київське «Динамо» має сплатити 75 тисяч гривень за використання його вболівальниками піротехнічних засобів, скандування нецензурних виразів на адресу арбітра та інші неправомірні дії, які мали місце на стадіоні НСК «Олімпійський» 16 квітня 2014 року під матчу 19-го туру чемпіонату із донецьким «Шахтарем». Донецький клуб також оштрафовано на 15 тисяч гривень за використання вболівальниками піротехнічних засобів під час цього ж матчу

На 15 тисяч гривень оштрафовано дніпропетровський «Дніпро» за порушення пункту 32 статті 11 Регламенту змагань Прем’єр-ліги 12 квітня 2014 під час матчу 25-го туру чемпіонату із запорізьким «Металургом» (демонстрація повторів на відеотабло стадіону).

За нецензурні висловлювання на прес-конференції після закінчення матчу 26-го туру чемпіонату із харківським «Металістом» на головного тренера запорізького «Металурга» О. Тарана накладено фінансові санкції у розмірі 10 тисяч гривень. 

А может настала пора серьезно спросить у функционеров КДК: а куда денюжки ушли? Причем, с пристрастием.
Сховати
Ну ведь было сказано - на представительство! Или ты хочешь, чтобы руководство ездило на велосипедах и без секретарш? Или чтобы английский здесь учило, а не в США?
КДК продовжує тупорильством займатись і грабувати команди собі в кишеню, бо ніякої звітності про те. що кошти за штрафи кудись конкретно йдуть, а не стандартне "на розвиток дитячого футболу" - повна туфта.