24 квітня 2014 11:54
2

"Динамо": Ребров взял в Одессу 18 футболистов

Сьогодні, 24 квітня, на стадіоні «Чорноморець», що розташований в одеському парку ім. Т. Г. Шевченка, відбудеться поєдинок перенесеного 20-го туру Прем’єр-ліги «Чорноморець» - «Динамо».

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Юрія Мосейчука пролунає о 19:30.

Основний склад, тренерський штаб та персонал «Динамо» прибув до Південної Пальміри вчора ввечері та оселився у готелі «Лондонська», який розташований в історичному центрі Одеси, поблизу Потьомкінських сходів та Театру Опери та Балета, а також неподалік від численних музеїв та морського вокзалу.

Виконуючий обов’язки головного тренера «Динамо» Сергій Ребров взяв на гру 17 футболістів, до яких долучився Євген Селін, який відіграв вчора один тайм у матчі молодіжних складів команд. Продовжують відновлюватися після травм Олександр Шовковський та Євген Хачеріді, проте повернувся до загальної групи Мігель. Також знову на всі сто готовий грати Лукман Аруна, який отримав кілька вихідних та пропустив минулий матч у зв’язку із тим, що його наречена була у пологовому будинку.

На традиційній передматчевій нараді, яка відбулася сьогодні вранці, було вирішено, що обидві команди гратимуть у домашніх комплектах форми, «Динамо» - у білому, а «Чорноморець» - у смугастому чорно-синьому. Голкіпери вдягнуть светри жовтого та помаранчевого кольорів відповідно. 

Мигеля в старте, хотелось бы увидеть)
Сховати
да как показала практика без него худо в центре(