14 квітня 2014 21:01

В Мемориале Банникова примут участие сборные Украины, Польши, Словакии и Сербии

Став відомий склад учасників XIII міжнародного турніру з футболу пам’яті першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова, який проходитиме з 29 квітня по 5 травня у Києві та Київській області.

У престижному міжнародному турнірі, який проводиться в Україні з 2002 року, візьмуть участь юнацькі збірні команди України, Польщі, Словаччини та Сербії, складені з футболістів 1998 року народження (U-16).

На українських вболівальників чекають п’ять днів захоплюючого футболу, протягом яких команди України, Польщі, Словаччини та Сербії поміряються між собою силами на стадіонах НТК ім. В. Баннікова та «Колос» у Борисполі.

30 квітня на НТК ім. В. Баннікова відбудеться матч-відкриття змагань, в якому зустрінуться юнацькі збірні України та Сербії (початок матчу − о 13:00). У Борисполі позмагаються команди Словаччини та Польщі (16:00). 2 травня на українців чекає зустріч із словаками на НТК ім. В. Баннікова (13:00), а серби та поляки проведуть матч на стадіоні «Колос», у Борисполі (16:00). Протягом останнього ігрового дня пройдуть ще два матчі: Сербія − Словаччина (12:00, «Колос», м. Бориспіль) та Україна − Польща (15:30, НТК ім. В. Баннікова).

Згідно з регламентом турніру, команда, яка набере найбільшу кількість очок за результатами усіх матчів Меморіалу Баннікова, визнається переможцем. Якщо дві і більше команди наберуть рівну кількість очок після усіх матчів, набувають чинності наступні критерії визначення місць: 

- найбільша кількість очок між командами в особистих зустрічах;

- різниця забитих і пропущених м'ячів; найбільша кількість забитих м'ячів;

- різниця забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах;

- найбільша кількість забитих м'ячів у всіх матчах;

- найменша кількість вилучень і попереджень у всіх матчах;

- жеребкування, що проводиться Організаційним Комітетом змагань.