18 березня 2014 17:39
1

"Карпаты" передали выручку от матча с "Волынью" семьям пострадавших на Майдане

Галицько-волинське дербі, що відкривало у Львові весняну частину чемпіонату Прем’єр-ліги, вболівальники «Карпат» із ГО «Завжди Вірні», як і обіцяли, зробити благодійним. Усі кошти, виручені з продажу квитків на гру, передадуть сім’ям постраждалих на Майдані. Глядачі, які прийшли на гру «біло-зелених» із «Волинню» на стадіоні «Україна», повністю підтримали таку ініціативу.

Про це йдеться у сюжеті клубного тележурналу «ПроКарпати» на телеканалі ZIK.

«Ми повинні допомагати тим, хто постраждав на Майдані, підтримати родини загиблих . Нам треба показати, що ми дійсно українці і ми разом будуємо нашу країну», - переконаний вболівальник Михайло.

Особисто підтримати тих, хто пережив криваві події на Майдані, вирішив і півзахисник «Карпат» Младен Бартуловіч, який добре знає, що таке неспокій у країні. Ще будучи дитиною він пережив війну в Югославії.

«Дуже переживаю за те, щоб тут не повторився такий же сценарій, як в Югославії. Все-таки в Україні живе моя сім’я. Україна – тепер і мій дім», - говорить футболіст.

Тож Младен відвідав одного із потерпілих на Майдані, 20-річного Сергія, який уже місяць перебуває на лікарняному ліжку.

«Батьки не знали що я поїхав у Київ, - розповів хлопець. - 18 лютого я дивився он-лайн трансляцію з Майдану. Побачив, що розпочався штурм. Я не міг за тим спостерігати з дому. Саме тому поїхав у столицю й одразу пішов до барикади на вул. Інститутській. Там отримав травму: у мене під ногами вибухнула граната, яку кинув «беркутівець»» .

До хлопця Младен Бартуловіч прийшов не лише із добрим словом, а й подарунками – приніс яблука, а ще клубну футболку, яку передав Сергієві від імені всієї команди. Також запросив юнака відвідати матчі за участі «Карпат».

«Хочу побажати і Сергію, і всім українцям миру», - на останок зазначив Бартуловіч.

+