3 березня 2014 20:10

Официальное заявление руководства ДК "Спортивные арены Украины" относительно ситуации в стране

Керівництво та колективи підприємств Державного концерну «Спортивні арени України» висловлюють глибоке стурбування та занепокоєння щодо ситуації, яка склалася в країні. В часи змін, криз та нестабільності народ країни має єднатися задля швидшого подолання негараздів.

У нашій країні завжди мирно співіснували представники різних національностей, віросповідання та політичних поглядів. Це в жодному разі не заважало нам творити свою славетну історію, розвивати спортивний, культурний, науковий та духовних потенціал. Ми – найщиріша нація, славетна своєю доброзичливістю, щирістю, відкритістю та прагненням до свободи. Ми – країна, що одарена неймовірними ресурсами, талантами та має величезний потенціал. Так, вже за роки незалежності ми прийняли, відомий на всю європейську спільноту, пісенний конкурс «Євробачення», Чемпіонат Європи з футболу ЄВРО-2012 та багато інших не менш цікавих подій. Гості, що відвідали нашу країну назавжди залишили в своїх серцях приємні спогади та щиру закоханість.

Державний концерн «Спортивні арени України» закликає представників усіх ультрас і небайдужих до футболу та спорту показати приклад єднання, зігравши матчі єдності зі своїми найпринциповішими суперниками. Так, першим взірцем має слугувати матч між представниками ультрас Динамо та Шахтар, що відбувся 2 березня 2014 року на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський». Це яскравий приклад того, як спорт об'єднує людей. Адже матч пройшов у неймовірно теплій та дружній атмосфері.

Державний концерн «Спортивні арени України» пропонує проведення наступного матчу на Арені Львів, яка вже готова прийняти таку подію найближчим часом.

Закликаємо всю спортивну громаду, усіх громадян України припинити протистояння, об’єднатися та згадати всі ті приємні, знаменні та славетні моменти історії нашої спільної країни. Ми такі різні, проте єдині, й саме в єдності та різноманітності наша сила!

Україна – все найкраще має відбуватися саме тут!