3 березня 2014 00:02

Программа "ПроФутбол" инициировала аукцион в пользу раненых на Майдане

Журналісти програми «Профутбол» спільно з українськими футболістами ініціювали благодійну акцію «Український футбол – Героям Майдану». Про це повідомила в ефірі програми «Профутбол» 2 березня ведуча Олександра Лобода. У такий спосіб журналісти закликали гравців, вболівальників та глядачів українського футболу об’єднатися та допомогти тим, хто постраждав через революційні події на Майдані.

Колектив програми ініціював інтернет-аукціон, кошти від якого підуть на допомогу пораненим. Лотами на ньому стали футболки з автографами таких відомих гравців, як Руслан Ротань, Артем Федецький, Євген Коноплянка, Андрій Пятов та інших футболістів. Продаж футболок триватиме 4 тижні і всі виручені кошти будуть передані постраждалим.

Про нових футболістів, які долучилися до благодійної ініціативи, а також про суму виручених та перерахованих коштів ви дізнаєтесь з подальших ефірів програми «Профутбол».

Як взяти участь у цій благодійній ініціативі дізнайтесь на сайті каналу «2+2»  - 2plus2.ua.

«Досі багато людей перебувають у лікарнях. Вони потребують лікування та тривалої реабілітації після серйозних травм. Саме цим Героям Майдану ми і хочемо допомогти, - говорить ведучий програми «Профутбол» Ігор Циганик. - На зібранні ми сиділи і говорили – як ми можемо їм допомогти? Придумали залучити до цього футболістів, вони погодилися. Так і народилася наша спільна ініціатива».

«Ми допомагаємо конкретним людям. Сподіваємося, що вони одужають. Можливо, навіть, врятуємо чиєсь життя. Якщо ці люди погодяться, ми оприлюднимо їхні імена. А переможців аукціону з радістю запросимо за лаштунки нашої програми», - говорить ведуча програми «Профутбол» Олександра Лобода.

Журналісти програми «Профутбол» закликають приєднатися до ініціативи вболівальників, глядачів та всіх, кому небайдужа доля Героїв Майдану.