1 лютого 2014 16:15

Молодежная сборная Украины встретится с Россией в финале Кубка Содружества

Молодіжна збірна України вдруге поспіль вийшла до фіналу Кубку Співдружності. У півфінальному матчі підопічні Сергія Ковальця не без проблем обіграли досить непоступливу команду Білорусі з рахунком 1:0.

В першому таймі, вже традиційно на цьому турнірі, українці діяли досить гостро та створили відразу декілька небезпечних ударів по воротах суперника, але на останньому рубежі надійно діяв воротар збірної Білорусі. Це, власне, і призвело до того, що збірній Україні розпечатати ворота суперника в першому таймі так і не вдалося.

З перших хвилин другого тайму українці продовжували атакувати, створивши відразу декілька небезпечних моментів. Особливо запам’ятався момент на 60-й хвилині матчі, коли гравець збірної України пробив повз воротаря суперників, який вийшов далеко з воріт, та м’яч влучив у стійку, після чого потрапив вже до рук голкіпера. Не менш небезпечною виявилась і відповідь білорусів в наступній атаці, та забитого м’яча глядачі на трибунах так і не побачили. Після цього на певний проміжок часу українці віддали ініціативу своїм суперникам, дозволивши їм створити декілька небезпечних моментів.

Долю ж матчу вирішив епізод на 72-й хвилині матчу, коли після серії рикошетів м’яч у власні ворота зрізав Шестиловський. Таким чином, мінімальна перемога збірної України, яка виводить їх до фіналу Кубку Співдружності, що відбудеться 2 лютого о 17:00 за київським часом. Суперником українців стане Росія, яка у своєму півфіналі розгромила Естонію з рахунком 3:0.

Кубок Співдружності 2014. Півфінал

Україна U-21 - Білорусь − U-21 -1:0 

Гол:
Шестиловський (72, автогол)