28 січня 2014 10:51
12

Президент ФФУ: "Футбольный болельщик не должен быть участником действий, приводящих к кровопролитию"

Шановні вболівальники!

Сьогодні вважаю необхідним звернутися до вас. Нещодавно, даючи інтерв’ю, і в чергове говорячи про аполітичність футболу, я зазначав, що час в країні дуже непростий. І від цього неможливо відхреститися. І мені дуже шкода, що до процесу долучилися вболівальники.

Ще раз наголошую на розмежуванні футболу і політики. Футбол не повинен бути важелем впливу на політичні рішення, навіть у такий складний період. Ніхто не відміняє права будь-якого громадянина на вираження своєї позиції і на свободу висловлювань. Це гарантуєтсься основним законом України − Конституцією. Але, вплутуючи клубні прапори, люди перестають висловлюватись лише від себе. Вони починають виступати не як окремі громадяни, а як фан-угрупування від того чи іншого футбольного суб’єкту.

Наголошую - футбольний вболівальник не повинен бути учасником дій, що призводять до кровопролиття. Тим більше − ставати його ініціатором. Впевнений, що прихильники клубів, як і раніше, проявлятимуть притаманні їм мудрість та розум. Глибоко переконаний у вашій зваженості та розумінні.

З повагою,

Анатолій Коньков

После смены власти улетит Коньяков со своего поста, вот и пытается оттянуть этот миг.
Вот ответ Ярославского Конькову, все точно сказал http://censor.net.ua/news/268522/yaroslavskiyi_raskritikoval_zayavlenie_glavy_ffu_bolelschiki_mogut_davit_na_vlast
Не соглашусь. Против организованной преступной власти , которая создала симбиоз мусоров и наемного бычья,тоже нужна организация, и не вижу ничего зазорного в том, чтобы ультрас использовали в этой борьбе свою солидарность
То есть футбольные болельщики должны просто спокойно смотреть по телевизору, как толпы бычья оккупируют наш красивый город, как похищают людей, бьют машины, витрины и т.д.?
Сховати
Участвовать может,но не как болельщик какого то клуба,а как гражданин Украины.....
Сховати
Ужоснах, вот они как граждане и участвуют, ну просто не повезло им в жизни - стали болельщиками...
100% ПОДДЕРЖИВАЮ. Спорт есть спорт, причем здесь политика?
Сховати
Так спортсмены и молчат почти все... Не надо путать людей(болельщиков) со спортом...
это он о титушках, как я понял
да пошолты милый дядя это право каждого из нас што одевать и што делать Ультрася горжусь вами вам ниский поклон молодцы!!!!!
Это он о Януковиче?
Сховати
С языка сорвал +)))))))